MASTERLAN NA STUPNÍCH VÍTĚZŮ

Jelikož byla po 12 letech zrušena profesionální Extreme Sailing Series, rozhodl se náš tým MASTERLAN pro domácí přípravu a vyladěnínbsp; lodí pro nadcházející regaty. Po tréninku v Černé v Pošumaví vstoupila posádka David Křížek a Martin Krsička do závodu Lipno Marathon. Tým podal dobrý výkon, ale ztrátu z bezvětrných tišin před Frymburkem se nepodařilo dohnat. Nakonec to znamenalo 2. místo v absolutním pořadí. A to i přesto, že létající katamaran několikrát překročil rychlost 50 km/h. Další den se závodilo v Lipně nad Vltavou, ale roztrhaný genakr a nepříliš příznivý handicap odsunuly tým až na celkové 3. místo.

projít na článek

Charouz Racing System zahájil sezónu FIA F2 na stupních vítězů

Závodní tým Charouz Racing System skvěle zahájil letošní sezónu FIA Formula 2 Championship. V úvodu sezóny na mezinárodním okruhu v Bahrajnu, se v prvním závodě David Beckmann prosadil na stupně vítězů.

projít na článek

Triatletka Erbenová válcuje svět a zná jen stupně vítězů.

Česká triatlonistka Helena Erbenová je k nezastavení. Z posledních devíti závodů ani jednou nechyběla na stupních vítězů a hned pětkrát se radovala z vítězství. Naposledy si podmanila závod Světového poháru Xterra v Itálii. Závod u jezera Scanno byl zárov

projít na článek

Nico Rosberg na Red Bull ringu obhájil vítezství

Nadvláda Mercedesu v letošním seriálu závodů Formule 1 je zcela jednoznačná. V osmém závodě sezony VC Rakouska, zaznamenal pátý týmový double. Rosberg ani Hamilton ještě letos nechyběli na stupních vítězů.

projít na článek

Téo na stupních vítězů, Aliyyah brala body!

Závodem na Hungaroringu odstartoval v neděli premiérový ETRC Digital Racing Challenge. Tým Buggyra Racing vyslal do boje trojici Adam Lacko, Téo Calvet, Aliyyah Koloc a nevrátil se z Maďarska s prázdnou.

projít na článek

30 let Czech Truck Prix

Autodrom Most má za sebou víkend plný motorsportu. Jubilejní třicátý ročník Czech Truck Prix přinesl dramatické souboje závodních trucků, nascarů i cestovních vozů a Čechy na stupních vítězů.

projít na článek