Máte málo času na čtení? Vsaďte na audio knihu!

Rádi byste relaxovali u krásné knihy, ale pro samou práci vám nezbývá čas na čtení? Snadná pomoc, stačí, když se zamyslíte nad tím, kdy se věnujete manuálním či natolik banálním činnostem, které vám umožňují poslouchat při nich hudbu. A pak už není nic jednoduššího, než vyměnit zvukovou nahrávku – místo hudebního CD si můžete poslechnout audio knihu. O tom, že takový způsob „čtení“ dobře funguje, svědčí fakt, že poptávka i nabídka v oblasti audio knih stále vytrvale stoupá. A to je velká výhoda pro vás. Můžete tak volit z celé řady žánrů, mezi kterými si jednoznačně vyberete takový, jež vám vyhovuje. Široká nabídka audio knih neboli takzvaných knih do ucha už navíc umožňuje i pátrání po konkrétních titulech. Pokud vás třeba zajímá některá z horkých knižních novinek, která se stala bestsellerem, můžete ji v dohledné době očekávat i v audio podobě. Vydavatelé jsou chytří obchodníci, a vědí, kde se dá vydělat, takže pokud je po nějakém titulu vysoká poptávka, nechají jej zpracovat také do zvukové podoby. Navíc, poslech audio knihy pro vás může být skvělým zážitkem i proto, že se na jejich nahrávání podílejí české veličiny s dobrým přednesem a zvučným hlasem. Možná si tak poslech užijete ještě více, než kdybyste se sami začetli do papírové podoby zvoleného titulu. Cenová hladina, na které se audio knihy prodávají, není nijak nedostupná a nevyjde vás na více peněz, než kolik vydáte za běžný zvukový nosič. A pokud i nyní váháte nad tím, zda máte na poslech takové knihy do ucha dostatek volného času, abyste knize mohli věnovat svou pozornost, tak vězte, že tomu tak je. I ten, kdo je maximálně pracovně vytížený si najde volnou chvilku při řízení automobilu, čekání na autobus či při chůzi po městě. Je tedy zřejmé, že vychutnat si dobrou knihu dnes může úplně každý, stačí jen zvolit její vhodnou podobu. Článek Máte málo času na čtení? Vsaďte na audio knihu! se nejdříve objevil na Fitlena.

  • Web: Fitlena
  • Aktualizace: 15.7.2024
projít na článek

O fotbalu s humorem

Fotbalový rozhodčí Peter Scheck vydává novou audio knihu o fotbalu. Historky sesbírané při fotbalových utkáních v Čechách i na Moravě dlouholetým rozhodčím vás pobaví.

projít na článek

Rock On Techno Audio Post

http://azoom.rockthemes.net/wp-content/uploads/2014/11/rock-on-techno-xanderrock.mp3 Rock on Techno is an audio track. It makes you feel the rocky tunes along with techno beats. If you like this track, you can purchase it at Audio Jungle ; Purchase L

projít na článek

Proč bychom měli denně číst knihy?

Tolik knih a tak málo času! I kdybychom četli každý den celý den, byl by život moc krátký na to, abychom přečetli všechny výborné knihy, které lidstvo za svou historii napsalo. Přesto má smysl každý den přelouskat alespoň pár stránek. Přínosy čtení kni

projít na článek

Kniha nebo film?

V dnešní době se hodně teenegerů vyhýbá knihám. Děsí je jejich rozsah a pro mnohé je kniha něco, co už vyšlo z módy. Najdou se však i lidé, kteří stále knihy čtou. Je to hlavně starší generace, ale i někteří mladí lidé.

projít na článek

Audio Post Format

Easily post your audio files of any format. Media used in demo: © 2003 Miaow / Arnaud Laflaquiere MiaowMusic.com

projít na článek