Máte na to žaludek? Tak se podívejte, proč kouřit elektronickou cigaretu.

Elektronické cigarety jsou dobrou alternativou i pro zvířata.

projít na článek

Jste vaper jaksepatří? Zjistěte to nyní!

Vapování není jen o zbavení se klasických cigaret – je to také životní styl! Těchto osm tipů vám může pomoci lépe se starat o svou elektronickou cigaretu a zjistit jaký je ten správný přístup.

projít na článek

Trápí vás protékající e-liquid? Zbavte se problému nyní!

Pokud se potýkáte s touto nepříjemností, snadno si můžete pomoci díky dodržování zásadních pravidel péče o elektronickou cigaretu. Udržujte ji ve formě a protékajícího e liquidu se zbavte raz dva.

projít na článek

Ve kterých zemích je zakázáno vapovat a proč

Blíží se léto a spousta lidí se chystá na dovolenou. Někdo zvolí poklidné chorvatské pláže, jiný ruch velkoměsta a další exotický ostrov. Mějte však na paměti, že pokud si s sebou chcete vzít i elektronickou cigaretu, je vhodné si nejdříve zjistit, zdali

projít na článek

Jak to mají vapeři s nákupy

Dnes něco pro pobavení. Nebudeme se věnovat ani poučkám, ani varováním před nekvalitními produkty: tentokrát věci trochu odlehčíme. A to právě s tímto komiksem. Jak jste na tom vy? Také se vždy těšíte, až si po výplatě dopřejete nějakou novinku pro svou e

projít na článek

aSpire Tigon žhavicí hlava - 99 Kč

Náhradní žhavící hlava aSpire Tigons odporem 0,4ohm a 1,2ohm pro elektronickou cigaretu aSpire Tigon. U této žhavící hlavy je možnost výběru mezi potahem DL a MTL.

projít na článek