Máte problém s výpadkem programů u SKYLINK NEOTION?

SKYLINK NEOTION Vlastníte dekódovací modul SKYLINK NEOTION a máte problém se zamrzáním a výpadkem programů? Obraťte se na nás, v naší prodejně vám modul přeprogramujeme, nahrajeme nový software a modul bude opět fungovat, tak jak má! The post Máte problém s výpadkem programů u SKYLINK NEOTION? appeared first on DIGISAT.

projít na článek

obnovení žádostí

NSA obnovila příjem žádostí ve výzvě Můj Klub 2024 Národní sportovní agentura obnovila příjem žádostí ve výzvě Můj Klub 2024 Doporučujeme žadatelům, kteří měli před výpadkem systému naimportované sportovce v Rejstříku sportu, aby si před odesláním žád

projít na článek

Odstávka elektrické energie v obci Hvozdec

Dne 24.5.2017 od 7:30 hod do 11:15 hod je naplánována odstávka elektrické energie v obci Březina. Výpadek služby bude také v obci Heroltice. Omlouváme se Vám za způsobené potíže spojené s výpadkem služby a děkujeme za pochopení. 31.5.2017 od 7:30 hod do 1

projít na článek

Plánovaná odstávka elektrické energie v obci Březina

Dne 14.6.2017 od 7:30 hod do 16:00 hod je naplánována odstávka elektrické energie v části obce Březina. Omlouváme se Vám za způsobené potíže spojené s výpadkem služby a děkujeme za pochopení.

projít na článek

Plánovaná odstávka elektrické energie v obci Kuřim Podlesí

Dne 16.11.2017 od 7:30 hod do 14:00 hod je naplánována odstávka elektrické energie v obci Kuřim Podlesí. Omlouváme se Vám za způsobené potíže spojené s výpadkem služby a děkujeme za pochopení.

projít na článek

Selfsat SNIPE V2

Firma SATTECH je dovozcem Selfsat produktů na karavany. Máme nově v nabídce základní řadu SNIPE 2 + DOME-MN antén vhodných pro příjem Skylink + Freesat po Evropě. Veškeré informace jsou v sekci Antény na karavany.

projít na článek