MČR v biatlonu na kolečkových lyžích

Propršené, slunečné, dramatické a skvěle obsazené. I takové bylo mistrovství České republiky v biatlonu na kolečkových lyžích, které hostil 1. a 2. září areál Šedivský lom v Letohradu. Na startovních listinách se sešlo na 190 biatlonistů a biatlonistek z celkem sedmi zemí.

projít na článek

Závody 3.ČP v biatlonu

29.-30.1.2022Jablonec nad Nisou - KolečkoO nadcházejícím víkendu proběhne na kolečku 3. závod ČP v biatlonu z důvodu protiepidemických opatření bude veřejnosti vstup do prostoru střelnice od pátku do neděle ZAKÁZÁN. Děkujeme za pochopení a respektování pr

projít na článek

Nultý ročník amatérského turnaje na kolečkových bruslích

Nultý ročník amatérského turnaje na kolečkových bruslích

projít na článek

Olympioničku Moravcovou čeká duatlon v Žamberku

Česká reprezentantka v běhu na lyžích a olympionička Klára Moravcová se v týdnu vrátila ze soustředění v Itálii a v sobotu 20. září jí v Žamberku čeká mistrovství republiky v krátkém duatlonu. Chtěla by skončit na medailových pozicích a po závodě si prý d

projít na článek

Začínáme s kolečkovými bruslemi

Jízda na kolečkových bruslích představuje vynikající sportovní aktivitu pro všechny generace. V čem tkví její výhody, jak vybrat ty nejlepší kolečkové brusle a jak o ně správně pečovat?

projít na článek

Kurz IN-LINE bruslí

Po skvělé spolupráci na ledě jsme využili nabídky paní trenérky Jany Benešové a zdokonalili jsme své ježdění i na kolečkových   bruslích. Každý na závěr kurzu obdržel malé vysvědčení.

projít na článek