MDŽ patří vám! Udělejte si radost dárkem.

Nespoléhejte se s dárkem k MDŽ na svou drahou polovičku. Raději to vezměte do vlastních rukou a udělejte si radost samy. Zasloužíte si to. My vám poradíme, jak můžete oblečení, kosmetiku nebo třeba wellness pobyty nakupovat výhodněji.

projít na článek

Tip na Vánoční dárek

Aaaaa je to tady! Vánoce! A my pro Vás máme tip na dárek! Udělejte svým blízkým pod stromečkem radost dárkovým poukazem na nové brýle.

projít na článek

TOP 5 produktů z AliExpress #21

Zpříjemněte si dlouhé podzimní večery nakupovaním z pohodlí vašeho obýváku! S otvíráním balíčků nemusíte čekat na Vánoce. Udělejte si radost už teď a ulovte si něco pro sebe na AliExpress.

projít na článek

Wish - Nákupy, které plní přání!

Levné doplňky do bytu, elektronika i oblečení. To nabízí jedinečný internetový obchod Wish, kde najdete vše na jednom místě. Tisíce produktů za extrémně nízké ceny objevíte jedině tady. Poradíme, jak se zaregistrovat, nakoupit co nejlevněji a udělat rados

projít na článek

Tipy z Číny #14

Kdy jindy potěšit drahou polovičku než v měsíci lásky? A že žádnou nemáte? Udělejte radost sami sobě! Stejně víte nejlépe, po čem vaše srdce touží. :-) V čínských internetových obchodech najdete vše, co potřebujete.

projít na článek

Dárky pro ženy na Vánoce

Výběr vánočního dárku pro ženu není jen tak. Některou rozhodně nepotěšíte praktickým dárkem, naopak jiné dámě vykouzlí úsměv na tváři. Nechte si dostatek času a zamyslete se nad tím, co by jí skutečně udělalo radost. Pro inspiraci jsme pro vás přichystali

projít na článek