Med v boji proti stárnutí

Med je známý včelí produkt, který lidé používají již celá staletí. Našel své využití jako přírodní sladidlo, ale také ve farmaceutickém průmyslu jako léčebný prostředek a také v kosmetice. Med je díky svému složení energetickým zdrojem rychlých cukrů. Med má silné antiseptické účinky a často se používal k hojení ran a spálenin. Pokud se užívá vnitřně, má protirakovinové účinky. Částečně působí proti alergii a k prevenci senné rýmy. Nelze opomenout, že rychle dodá energii, podporuje krvetvorbu a posiluje imunitní systém.

projít na článek

Uvnitř jsme stále mladí : laskavé meditace o stárnutí

Patnáct kapitol, částečně úvahových, částečně návodných, částečně proložených situacemi ze života klientů i terapeutky, se zaměřuje na překvapivost stárnutí a nabízí různé návody, jak se s touto situací konstruktivně vyrovnat. The post Uvnitř jsme stále m

projít na článek

Přírodní prostředek k obnovení stárnutí

24.12.2023, Přírodní prostředek k obnovení stárnutí pokožky – regenerační krém intenskin. Zastavte plynutí času ...

projít na článek

Bravecto

Bravecto je preparát určený k boji proti ektoparazitům u psů. Tento lék je ve formě žvýkacích tablet či roztoku.

projít na článek

Konopí v boji proti migrénovým stavům

Každý, kdo trpí na migrény, ví, že jakákoli úleva od bolesti je spásou. Slibnou alternativou namísto užívání sedativních přípravků je vyzkoušet přírodní cestu konopí.

projít na článek

Sírové mýdlo na svrab

Existuje mnoho metod léčby svrabu. Většina z nich je účinná, jen když je správně aplikována. Hodně alternativních metod využívá síru, která se ukázala jako účinná v boji proti parazitům a jejich vajíčkům.

projít na článek