Memoriál Jana Chodory 2023

V sobotu 30. září se uskutečnil 23. ročník Memoriálu Jana Chodory. Na vrčeňské návsi soutěžilo celkem pět dospělých družstev a tři dětská. Po delší době se na Memoriálu objevilo i jedno ženské družstvo ze SDH Sedliště (i když i v tomto případě muselo být posíleno jedním mužským protějškem). Putovní cenu si po zásluze (opět) odvezli hasiči z Přešína. Stejně tak přešínští zvítězili v dětské kategorii. Potěšitelné je, že díky systematické práci vedoucích mladých hasičů je SDH Vrčeň schopný sestavit v současné době dvě dětská družstva, ve kterých se uplatňují dívky i chlapci.  Jen, aby to vydrželo a dnešní dorost vydržel až do dospělých let. Vrčeňští hasiči potřebují doplnit, léta se nedají zastavit. Příkladem nadějného hasiče je Petr Sýkora, který se pravidelně umisťuje na soutěžích požárního sportu na předních příčkách a po zásluze byl i na Memoriálu Jana Chodory oceněn.  

projít na článek

Hasičský memoriál

SDH Vrčeň Vás srdečně zve na tradiční memoriál pana Jana Chodory, který se uskuteční 30.9. 2023 od 13h na návsi ve Vrčeni.

projít na článek

Rektor VŠPJ uctil památku Jana Palacha

Vysok kola polytechnick Jihlava v ponděl 16. ledna 2023, v Den pam tky Jana Palacha připomněla oběť studenta Jana Palacha, kter se roku 1969 up lil na protest proti potlačov n svobod a pasivn mu př stupu veřejnosti po zač tku okupace Československa

projít na článek

Ceny stravování k 1. 9. 2023

Dokument v původním znění:  » ZDE « V Havlíčkově Brodě 28. července 2023 Ing. Jana Dubnová zástupce ředitele pro ekonomiku a provoz The post Ceny stravování k 1. 9. 2023 appeared first on OA a HŠ Havlíčkův Brod.

projít na článek

Bax Gwelara 3.místo na závodech!

V sobotu 15.4.2023 se na ZKO Vendryně konal kynologický závod XLIV.ročník Memoriál Wojkowského a v kategorii ZZO nastoupil i Bax Gwelara. Se svým páníkem vybojovali krásné 3.místo! Moc gratulujeme ke krásné práci a jen tak dál!

projít na článek

Velikonoční ordinační doba 2023

Dovolujeme si Vás informovat, že dne 7.4. 2023 a 10.4. 2023 budou obě ordinace uzavřené. Dále 8.4. 2023 a 9.4 2023 ordinujeme v ordinaci v Úvalech. Všem přejeme krásné VELIKONOCE Tým KheironVet

projít na článek