Memoriál Michala Pětroše 3.říjen2015

Zranění pravého kolene z Beskydské sedmičky mi prozatím nedovoluje běhat, takže jsem se zúčastnil tohoto charitativního závodu na podporu mobilního hospice Ondrášek, aspoň jako fotograf. Naše „rodinné barvy“ tak hájila manželka Katka a synové Matěj a Jakub. Počasí se opět povedlo a atmosféra byla celý den vynikající. O rok zkušenější pořadatelé vychytali nějaké nedostatky z minula a u výborného občerstvení se to tentokrát obešlo již bez front. Na úspěšné závodníky čekalo množství cen a tak se vyhlašovalo dokonce prvních šest míst v každé kategorii. A komu to rychle neběhá, nemusel smutnit, protože hodnotné ceny byly rovněž v tombole. Ze startovného šlo na hospic Ondrášek padesát tisíc korun a na místě se ještě vybralo asi jedenáct tisíc korun. K tomu ještě navíc přibyly nemalé částky od sponzorů a dárců. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); The post Memoriál Michala Pětroše 3. říjen 2015 first appeared on Radovan Adamíček.

projít na článek

Velká kniha Michala Císařovského - PES

Recenze velké knížky PHDr. Michala Císařovského - PES nekonečný příběh od pravěku do třetího tisíciletí

projít na článek

Záznam Vánoční akademie 2012

Byl vytvořen nový kanál videí na Youtube. Jako první se zde objevilo video ve vysokém rozlišení se záznamem Vánoční akademie 2012.Fotografie z akce od Michala Procházky najdete ZDE.

projít na článek

Komentovaná prohlídka skurátorem

8.3.2018 v17:00 proběhne vprostorách galerie komentovaná prohlídka výstavy Pavel Štýbr světlo na přídel súčastí kuratora Michala Pěchoučka. The post Komentovaná prohlídka s kurátorem appeared first on Galerie města Plzně.

projít na článek

Vývoj cen nemovitostí do konce roku 2021

Michal Hlavatý: Ceny nemovitostí rostou v posledním roce vysokým tempem. Bude tomu i nadále nebo se jedná o nafouknutou bublinu, která dříve či později praskne. A co dělá ČNB, aby ochladila realitní trh? Daří se jí to? Na tyto otázky vám odpoví článek Mic

projít na článek

Zahraniční stáž pedagogů slánského gymnázia

   Ve dnech 16. – 21. 2. 2020 se v rámci projektu badatelsky orientované výuky přírodovědných předmětů „Celorepubliková síť Laborky.cz při Gymnáziu ve Slaném“ čtrnáct učitelek a učitelů z českých základních a středních škol (z toho tři ze slánského gymnáz

projít na článek