Měníme název, ale ne hodnoty

Přejeme hezký den, v posledních měsících jsme připravovali jednu velkou změnu, kterou jsme Vám oficiálně představili na Open Day III. Tou změnou je nový název z Living Developmentu se stal Livest. Jedním z důvodů je i to, že jsme cítili potřebu posunout značku a její komunikaci na novou úroveň. Změna je viditelná už teď třeba v novém logu, nebo na bilboardech: Na tuto změnu se můžete podívat i v aktuální brožuře. Název se sice změnil, ale ne naše hodnoty: Tvoříme moderní a šetrnou architekturu Celý proces realizujeme vlastními silami Vybíráme ta nejkrásnější místa S úpravou značky nám velmi pomohl Martin Hrabánek za to mu děkujeme. Pokud byste nám chtěli napsat, jsme tu pro Vás! [email protected] Děkujeme.

projít na článek

Měníme telefonní čísla

Vážené klientky, vážení klienti, rádi bych vás informovali, že jsme změnili naše kontaktní telefonní čísla. Do Brna nám můžete nově zavolat na: +420 545 212 212. V Ostravě se na vás těšíme na čísle +420 553 611 611. Pohotovostní kontakty i čísla na jed

projít na článek

Od září 2022 měníme ceny

zkontrolujte prosím také platnost svého členství nový cením najdete na webu a nebo u nás v Rebel gumu na nástěnce, závodníci mají svou novou nástěnku ve velké tělocvičně vzadu.

projít na článek

Solanum betaceum

Český název pro tuto rostlinu je rajčenka řepovitá, někdy se také můžete setkat s pojmenováním stromové rajče. Pro její plody se používá název tamarillo.

projít na článek

Rummy

Počet hráčů : 2 až 6 Druh karet : 2×francouzské - 108 listů (4מolík) Hodnoty : A-1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,J-10,Q-10,K-10,A-11,Joker-15 Cíl hry Zbavit se karet vykládáním povolených karetních kombinací. Karetní kombinace Každá karetní kombinace, musí být

projít na článek

Vydělejte 5 000 Kč za nový název společnosti

Pokud jste dostatečně nápadití, pak je tu šance pro vás, kdy můžete zapojit mozkové závity a ještě si tím vydělat slušných 5 000 Kč. V minulých týdnech totiž došlo ke... The post Vydělejte 5 000 Kč za nový název společnosti appeared first on ZBLOg.CZ.

projít na článek