Měření nástroje i obrobku bez kabelu

Nový duální systém přenosu optického signálu společnosti Renishaw používá jediný optický komunikační modul, který obsluhuje jak pro nástrojovou, tak obrobkovou sondu. Díky tomu lze oba snímací systémy integrovat do obráběcího stroje zcela bez kabelů. Systém lze snadno nainstalovat na mnoho různých typů CNC obráběcích strojů a uživatelům nabízí možnost automatického nastavování nástrojů na stroji, detekci poškození nástroje, ustavení obrobku a rozměrovou kontrolu vyrobených dílců.

projít na článek

SupaScan

Skenování sondou OSP60 s technologií SupaScan umožňuje, v porovnání s měřením dotekovou sondou, zkrátit čas kontrolního cyklu jednoduchých prizmatických prvků až o 60%. Cykly pro ustavení obrobku poskytují přesné výsledky měření při velké rychlosti posuvu

projít na článek

Rychlejší kalibrace REVO

Kalibrace zabere u tradičních systémů CMM spoustu času, který by bylo možné využít pro měření obrobku.

projít na článek

Rádiová obrobková sonda Primo™

Primo Radio Part Setter (obrobková sonda) je určená pro ustavování obrobků. Určuje přesnou polohu obrobku a jeho vyrovnání s osami obráběcího stroje.

projít na článek

RMP60 – obrobková sonda s rádiovým přenosem

Spínací dotyková sonda s rádiovým přenosem pro ustavování a měření obrobků na obráběcích centrech.

projít na článek

Sada velmi výkonných nástrojů pro měření a analýzu lopatek

Společnost Renishaw vyvíjí celou řadu nových produktů pro speciální aplikace v leteckém průmyslu. Ke zcela novým produktům patří nové unikátní softwarové nástroje pro měření a výrobu lopatek pro letecké turbíny.

projít na článek