Měření teploty

Škola ve spolupráci s partou LABORKY.CZ zavedla z preventivních důvodů měření teploty u vstupu do školy. Měření probíhá ráno při vstupu do budovy moderní termokamerou FLIR E5. Vyhodnocení provádí software FLIR TOOLS. Měříme všechny vstupující. Pokud bude u někoho zjištěna zvýšená teplota, provede se ještě kontrolní měření.

projít na článek

Nové zboží: Teploměr Rossmax TG380

Digitální teploměr švýcarské firmy Rossmax s ohebným hrotem k rychlému zjištění teploty. Výsledek měření zjistíte již během 10 vteřin.

projít na článek

Nové zboží: Intec Bezkontaktní teploměr HM-568B

Bezkontaktní infračervený teploměr pro rychlé zjištění teploty. Výsledek měření se zobrazí na displeji během jedné vteřiny. Podle výše naměřené hodnoty se displej barevně podsvítí.

projít na článek

Nové zboží: Intec Bezkontaktní teploměr HM-568C

Pohodlné a rychlé zjištění teploty? Díky bezkontaktnímu infračervenému teploměru firmy Intec zjistíte výsledek měření již za vteřinu. Teploměr je vybaven barevnou indikací dle zjištěného výsledku - zelená, oranžová nebo červená.

projít na článek

Novela vyhlášky 6/2003 Sb.

Novela vyhlášky 6/2003 Sb., kterou se stanoví hygienické limyty chemických, fyzikálních a biologických ukazatelů pro vnitřní prostředí pobytových místností některých staveb platná od dne 12. 10.2022. Provoz v pobytových místnostech se zajišťuje tak, ab

projít na článek

Měření tuku ZDARMA

Ve středu 11.1. v Hořicích a v úterý 17.1. v Novém Bydžově proběhne měření tuku ZDARMA pod vedením výživové poradkyně paní Votočkové.

projít na článek