Město Děčín v září již tradičně oživí festival Tyršfest!

Datum: 18.09.2021                     Místo: Smetanovo nábřeží, Děčín Lenka Filipová (foto - zdroj: archiv zpěvačky)

projít na článek

V sobotu 11.2. v Městské knihovně Děčín

Malý koncert spojený s autorským čtením lauerátů letošní Literární ceny Vladimíra Vokolka. Městská knihovna Děčín, Raisova 3 (v Podmoklech, nedaleko nádraží) - http://www.dcknihovna.cz/ .  Začátek v 17:00.    

projít na článek

Doražte na Fresh Senior festival

Doporučujeme dorazit na super festival. Budeme tam i s naším Mobilním centrem pro seniory. Těšíme se na Vás. Tým MShttps://www.freshsenior.cz/program/detail/fresh-senior-festival-2023-1 The post Doražte na Fresh Senior festival appeared first on Moudrá S

projít na článek

Tyvekové pásky pro Adrenalin Festival

Tyvekové pásky pro Adrenalin Festival Potřebujete tyvekové pásky pro letní festival? Tyvekové pásky na festivaly za skvělé ceny! Tyvekové pásky jsou neodmyslitelnou součástí organizace každého letního festivalu nebo jiných sportovních či kulturních akcí.

projít na článek

Festival Osamělých písničkářů v pátek 26.4. a v sobotu 27.4. - Praha, klub Kaštan

Každoroční jarní festival Osamělých písničkářů je za dveřmi - letos jsme to dotáhli už na šestnáctý ročník. Proběhne na konci dubna, v  pátek 26.4.  a v  sobotu 27.4.  Tradičně na prknech klubu Kaštan a jako tradičně každý den od  17:00  téměř do půlnoci.

projít na článek

Izamal – mystické žluté město kopců… vlastně pyramid

Izamal je koloniální město založené v polovině 16. století na zbytcích starověkého mayského osídlení. Což znamená, že uprostřed města stojí ruiny několika pyramid. Jistě, nečekejte El Castillo z Chichén Itzá. Jedinečným činí Izamal barva, v centru města v

projít na článek