Městské jízdní kolo Leader Fox DOMESTA 26" 2018

Popis:Pohybujete-li se na kole především poměstě a v jeho okolí, trekingové kolaLeader Fox REGIONs blatníky a LED osvětlením jsou pro vás ideální volbou. Doplňky jakochránič řetězu, nosiča komponenty jakoodpružená vidliceastavitelný představecdělají zDomestyideálního společníka do vašeho okolí domova.

projít na článek

Městské jízdní kolo Leader Fox DOMESTA 26" 2021 černá

Popis:Pohybujete-li se na kole především poměstě a v jeho okolí, trekingové kolaLeader Fox REGIONs blatníky a LED osvětlením jsou pro vás ideální volbou. Doplňky jakochránič řetězu, nosiča komponenty jakoodpružená vidliceastavitelný představecdělají zDome

projít na článek

Dětské jízdní kolo Leader Fox BADDY 20 červená 2018

Popis:Leader Fox BADDY 20je dětské kolo s koly o průměru20 , vhodné pro děti s výškou postavy od120cm do 135cm.Kolo s hliníkovým rámem! Leader Fox Bear je osazen otočným řazením s 6 převody, přehazovačkouShimano Tourney,brzdy klasickéV-Brakea také praktic

projít na článek

Dětské jízdní kolo Leader Fox BUSBY 18 černá/zelená 2018

Popis:Leader Fox BUSBY 18 je dětské kolo s koly o průměru18 , vhodné pro děti s výškou postavy od110cm do 125cm.Kolo s hliníkovým rámem!Leader Fox Busbyje osazen nábojem se zpětnou brzdou v klikách torpédem , přední brzdou cantilever.

projít na článek

Dětské jízdní kolo Leader Fox KENO 16 2018 bílá

Popis:Leader Fox KENO 16je dětské kolo s koly o průměru16 , vhodné pro děti s výškou postavy od105cm do 115cm.Kolo s hliníkovým rámem!Leader Fox Busbyje osazen nábojem se zpětnou brzdou v klikách torpédem , přední brzdou cantilever.

projít na článek

Dětské jízdní kolo Leader Fox BUSBY 16 černá/zelená 2018

Popis:Leader Fox BUSBY 16je dětské kolo s koly o průměru16 , vhodné pro děti s výškou postavy od105cm do 115cm.Kolo s hliníkovým rámem! Leader Fox Busbyje osazen nábojem se zpětnou brzdou v klikách torpédem , přední brzdou cantilever.

projít na článek