Metrios: zkušenost z výroby DEMA

Bezkontaktní optické měření pro automatizované předcházení chybám Italská společnost DEMA se zaměřuje na výrobu plastových součástek a využívá ve své výrobě vstřikovací stroje. Vyrábí ročně kolem 40 milionů plastových součástek s 300 formami a spotřebou 50 tun surovin. Společnost se rozhodla investovat do optické měřící techniky a předcházet tak automatizovaně chybám ve výrobě. The post Metrios: zkušenost z výroby DEMA appeared first on KUBOUŠEK.

projít na článek

Více než 50% úspora s přístrojem METRIOS

Více než 50% úspora díky měřicímu přístroji METRIOS firma JULI Motorenwerk JULI Motorenwerk s.r.o. je dceřinou společnosti koncernů Jungheinrich AG a Kion Group, dvou klíčových světových výrobců manipulačních vozíků. Každé dva ze tří manipu

projít na článek

Prohlídka výroby

Komentovaná prohlídka výroby s ochutnávkou tří druhů medoviny. Nahlédněte s námi do zákulisí výroby medoviny. Uvidíte jak a kde se vyrábí a dozrává světově oceňovaná medovina.         Prohlídka výroby se koná každou poslední sobotu v měsíci.       Cena: 5

projít na článek

Inertní atmosféra

Systémy aditivní výroby Renishaw jsou unikátní způsobem, jakým vytvářejí svoji inertní atmosféru pro podmínky vysoce kvalitní výroby.

projít na článek

Operátor farmaceutické výroby

Popis činnosti: Požadujeme: Nabízíme: Článek Operátor farmaceutické výroby se nejdříve objevil na SVUS Pharma a.s..

projít na článek

Produkty aditivní výroby

Vyspělé systémy aditivní výroby z kovů, navržené a vyráběné společností Renishaw, splňují požadavky celé řady průmyslových odvětví, pro která jsou klíčovými kritérii spolehlivost a přesnost a flexibilita.

projít na článek