Metro obklad Cihličky nové vzory

Oblíbené obklady Metro cihličky jsou nyní k dispozici v novém stylu, kombinovatelné s velkými 2020 a malými 1010 čtverci. Navíc je cihličkový obklad nově i v dalších zajímavých barvách. Kontaktujte nás pro celou nabídku. The post Metro obklad Cihličky nové vzory appeared first on Koupelnové studio Eden koupelny Praha.

projít na článek

Nové výdejní místo kokedam v centru Prahy

Nové výdejní místo kokedam v centru Prahy Nově nabízíme možnost osobního vyzvednutí objednaných kokedam ve smluvním výdejním místě v centru Prahy. Moc se na vás těšíme. Betlémská kaple (výdej objednávek v pokladně) Betlémské náměstí 5 110 00 

projít na článek

TOP 13 letních trendů v manikúře. Vsaďte na výraznější barvy i vzory

Prázdniny jsou doslova za rohem a s nimi i dovolená, čas strávený na pláži, happy hours, ale také příležitost vyměnit vaši minimalistickou manikúru za zářivé a barevné vzory, které budou perfektně ladit k vašim letním aktivitám.

projít na článek

Jak porušit pravidla oblékání - co si muži mohou dovolit?

Jak úspěšně kombinovat shodné vzory oblečení - proužky a kostky? Jestliže chcete sladit dva shodné vzory, ať již proužek nebo kostku, měli byste vzít v úvahu barvy a velikost těchto vzorů. Kostky na košili a saku vypadají dobře, když jsou různě veliké.

projít na článek

To jo! Fakt jste dali metro v New Yorku?

,,To jo, vy jste dali metro v New Yorku, nechápu, masakr Desítky takových zpráv přistály v messengeru poté co jsme vyhodili ven toto video: Našli se samozřejmě i ti, kterým na celé akci něco nesedělo. Drželi jsme vás v napětí, doufám, že jste nepraskli

projít na článek