Mezinárodní mistrovství ČR ve třídě Flying Dutchman

Ve dnech 21.­–23. 9. 2018 se bude na Nechranické přehradě konat mezinárodní mistrovství ČR ve třídě Létající Holanďan. Již podruhé bude tato regata součástí seriálu Eurocup, což je šest nejprestižnějších závodů starého kontinentu. Zařazení do seriálu trvalo několik let, ale po podařeném prvním ročníku v loňském roce a velmi kladném ohlasu zahraničních posádek, je s MMČR počítáno i do dalších let. Startovní listina čítá zatím 40 posádek z šesti států Evropy. Mezi přihlášenými je i několik posádek z první desítky letošního mistrovství světa. Přijeďte podpořit české posádky v boji s evropskou špičkou.

projít na článek

Mistrovství světa třídy Flying Dutchman

Po druhém závodním dnu resp. po 4 rozjížďkách na, Mistrovství světa třídy Flying Dutchman drží posádka Hrubý-Houdek CZE 21 skvělé 3. místo!

projít na článek

Vítr a slunce to je jachting!

Na Lipně se od soboty 2. do středy 6. 7. jelo mistrovství České republiky třídy Fireball. Na startu bylo 40 lodí včetně Slovinců a Švýcarů. Zároveň zde měly Český pohár třídy Cadet, 29er a Flying Dutchman. První den se odjely dvě odpolední rozjížďky za pu

projít na článek

České surfaře již tradičně hostí chorvatský Viganj

Již tradiční mezinárodní mistrovství České republiky ve windsurfingu se koná v chorvatské Viganji na poloostrově Pelješac. Nejprve od 17. do 20. 7. ve třídě iQFoil a pak od 21. do 24. července ve slalomu.

projít na článek

Olympionik Viktor Teplý vicemistrem Evropy ve třídě D-one!

Olympionik Viktor Teplý (účastník dvou olympiád v Londýně a v Riu) z Jachtklubu Brno se stal vicemistrem Evropy ve třídě D-one. Od 20. do 23. 9. se v italské Santa Margheritě Ligure konalo mistrovství Evropy ve třídě D-One. Odjelo se osm rozjížděk. Jezdil

projít na článek

Křížek poletí na Flying Phantomu ve Španělsku

Jachtařský tým MASTERLAN odlétá do španělské Barcelony, aby se zúčastnil dalšího závodu Flying Phantom Extreme Sailing Series. Za kormidlem se tradičně představí David Křížek, ale na kosatce tentokrát Milana Harmáčka nahradí Zdeněk Adam.

projít na článek