Mezinárodní šestidenní minikár ve fotografiích

Ve dnech od 01. 07. do 06. 07. 2018 zažil Andrlův Chlum závodní atmosféru. Kdo očekával burácení motorů, byl na omylu, protože zde probíhal 29. ročník Mezinárodního šestidenní minikár. Minikára nemá pohon, proto se závodí z kopce dolů. Jezdci přitom musí zdolat slalom z plechovek, které nesmí srazit. Na trať se v pěti kategoriích vydalo celkem 59 jezdců, na které čekalo celkem šest etap. Každý den absolvovali jezdci několik tréninkových a ostrých sjezdů. Jako zpestření měli tzv. „vložené závody “. Byl tak k vidění noční závod, závod mechaniků nebo pohádkový závod pro nejmenší děti. Králem Andrlova Chlumu byl Tomáš Čapek, který vyhrál všech 6 etap a ovládl tak suverénně kategorii M1. V kategorii M5 vyhrál Miroslav Zonek a celkovým vítězem se tak stal po 16 letech.

projít na článek

Mezinárodní šestidenní minikár, Andrlův Chlum 2017

Mezinárodní šestidenní minikár, tradiční soutěž minikárového sportu se letos jela na Andrlově Chlumu v Ústí nad Orlicí ve dnech 1. až 7. 7. 2017. Fotografka Miluše Žáčková pro vás připravila fotoreportáž ze 4. závodního dne.

projít na článek

MČR minikár Ústí nad Orlicí - Andrlův Chlum

Reportérka Miluše Žáčková zachytila svým fotoaparátem další podnik Mistrovství ČR minikár, které se konalo v Ústí nad Orlicí - Andrlův Chlum.

projít na článek

Berlínské šestidenní s naší účastí

Využili jsme pozvání od pořadatele šestidenních […] Príspevok Berlínské šestidenní s naší účastí zobrazený najskôr TJ FAVORIT BRNO.

projít na článek

Rudolfův pohár CIA 2015

Mezinárodní závody spřežení v Kladrubech nad Labem - MEMORIÁL ING. JIŘÍHO DAVIDAve fotografiích Martiny Burianové

projít na článek

Bratislavský dostihový den ve fotografiích

Dostihy Bratislava- 26.4.2015 ve fotografiích Lenky Sklenákové>> Vstup do fotogalerie >>

projít na článek