Mikulášská nadílka

I letos na děti v tělocvičně čekal Mikuláš s čertem a andělem. Připravili si pro ně bohatý program a na závěr něco dobrého. Děkujeme za pomoc deváťákům. Dále moc děkujeme za podporu firmě Wikov MGI. Článek Mikulášská nadílka se nejdříve objevil na Základní škola a Mateřská škola Machov.

projít na článek

Mikulášská nadílka z Oregonu

Mikuláš přinesl do EveryDentu letošní čtvrtý a poslední kontejner z Oregonu a v něm 22 stomatologických souprav A-dec na zimní instalace. ZOBRAZIT SOUPRAVY A-DEC The post Mikulášská nadílka z Oregonu appeared first on EveryDent.

projít na článek

MIKULÁŠSKÁ NADÍLKA 4.12.2021

Srdečně Vás všechny zveme na tradiční MIKULÁŠSKOU NADÍLKU do Lidic. Advent se nezadržitelně blíží a s ním i Mikulášská nadílka v Lidicích. Zapište si do kalendářů sobotu 4.12.2021 od 17 hodin. Setkáme se tradičně pod širým nebem v malém parku v Lid

projít na článek

mikulášská nadílka na bahně

SK Rozdrojovice Vás zve na MIKULÁŠSKOU NADÍLKU NA BAHNĚ v sobotu 2. 12. 2023 Mikuláš přijde v 17:00 hiodin, od 16:00 hodin je možné předat balíček. Občerstvení zajištěno. Leták (pdf 2,5 Mb).

projít na článek

Akce vprosinci

Výstava výrobků a úvah na téma – Co si kapr myslí o Vánocích, mikulášská nadílka 1. stupeň, vánoční pečení, projekt Advent, výroba vánočních dárků a ozdob, návštěva kina, posezení u vánočního stromku. Článek Akce v prosinci se nejdříve objevil na ZŠ Mal

projít na článek

Nadílka od Ježíška (ŠD)

V posledním týdnu před Vánocemi se sešly děti ze družinky se svými vychovatelkami u stromečku v květinové hale. Zazpívaly si společně několik vánočních písní za doprovodu kytary, popřály si pohodové svátky Vánoc a pod stromečkem čekala na děti nadílka. ..

projít na článek