Miloš Dodo Doležal vydává po osmi letech nové album „Level 777“

Kytarista, zpěvák a producent Miloš Dodo Doležal vydává po osmi letech nové autorské rockové album. Pod titulem „Level 777“ je k mání na CD, LP a digitálních službách od tohoto týdne.

projít na článek

Mr. Cool Lenny Kravitz vydává nové album a zahraje na finále Ligy mistrů

Americký kytarista a zpěvák Lenny Kravitz vydává právě dnes dlouze očekávané album „Blue Electric Light“. Své dvanácté album představí v Česku na Colours of Ostrava a rovněž zahraje na finále Ligy mistrů.

projít na článek

Šťastný a zvláštní - kytarový velikán David Gilmour vydá po devíti letech sólové album

Legenda kytarové hry David Gilmour vydá po devíti letech nové sólové album. Pod názvem „Luck and Strange“ se ho dočkáme 6. září na značce Sony Music.

projít na článek

Nezvěstní. Začíná vznikat nové album.

Připravuji nové album, které nese pracovní název  Nezvěstní . Písničky o nezvěstných lidech a nezvěstných místech začneme natáčet první dubnový víkend. Na vzniku alba se podílí také kytarista a producent  Josef Štěpánek , klavírista  Jan Steinsdörfer , ba

projít na článek

Zpráva odeslána - vyšlo nové album Jana Spáleného & ASPM

Koncem listopadu vyšlo u EMI nové album Jana Spáleného a jeho ASPM nazvané Zpráva odeslána. Lze si jej pořídit jako samostatné novinkové album nebo jako dvojalbum doplněné výběrem z let 1997 - 2007. Bylo mi velikým potěšením a ctí napsat pro nové Janovo d

projít na článek

To bylo to Kladno - live album už za pár dní

Rotačky rotují, lisy lisují! Nové a živé album je na spadnutí, bude už za pár dní. Více o něm ve filmečku, jehož autorkou je Veronika Kicková.

projít na článek