Milos rekonstrukce administrativy

12/2011 Pokračujeme v rekonstrukci administrativní budovy firmy Milos s.r.o. v Roudnici nad Labem. Předpokládané dokončení je v březnu 2012.

projít na článek

Miloš Čermák na Wired

Publicista a překladatel Darek Šmíd připravil pro český Wired hodně povedený profilový článek Miloše Čermáka — takové okno do života jednoho nezávislého profesionála. Stručnou formou přibližuje denní rituály, pohled na AI nebo nástroje, které Miloš při ka

projít na článek

Rekonstrukce podlah v třídě MU.

Právnická fakulta MU Veveří, Brno. Rekonstrukce podlah v třídě. Článek Rekonstrukce podlah v třídě MU. se nejdříve objevil na Sportovní, bytové a komerční podlahy.

projít na článek

Rekonstrukce domácnosti? „Legrace“ obvykle začíná v koupelně

Ceny stavebního materiálu konstantně rostou. Ačkoliv většina ekonomů doporučila preventivní zdrženlivost, rekonstrukce zastaralé domácnosti mnohdy nepočká. The post Rekonstrukce domácnosti? „Legrace“ obvykle začíná v koupelně first appeared on Odzkoušeno.

projít na článek

Jak problíhá rekonstrukce Mariánského náměstí vOstravě

Několik záběrů z probíhající rekonstrukce Mariánského náměstí v Ostravě The post Jak problíhá rekonstrukce Mariánského náměstí v Ostravě appeared first on Intoza | Stavíme s radostí.

projít na článek

Miloš Melník i Ing. Igor Melník

  bývalí jednatelé společnosti 123Kuryr s.r.o., IČ:03566307, kteří své závazky "vyřešili " nejprve přejmenováním a změnou sídla společnosti na FEDES LOGISTICS s.r.o., se sídlem Praha 5 - Jinonice, V zářezu 902/4, PSČ: 158 00 ( viz. obchodní rejstřík ) a

projít na článek