Milostivé léto (nejen) pro OSVČ u zdravotního pojištění bude jen v osekané verzi

Milostivé léto u zdravotního pojitění bude jen v osekané podobě. Rozhodli o tom včera poslanci vládních stran, kteří neodhlasovali pozměňovací návrh koaličních senátorů.

projít na článek

Placení Sociálního + zdravotního pojištění v době koronaviru pro OSVČ

  Vážení kolegové,    dovoluji si zde uvést velmi názorný obrázek s přehledem,  

projít na článek

Právní guru - Daňové milostivé léto 2023

Daňové milostivé léto probíhá letos od 1. července do 30. listopadu 2023. Splacení jistiny dluhu, tedy nedoplatku na dani, vzniklého do 30. září 2022 umožní fyzickým osobám – podnikatelům a nepodnikatelům - zbavit se souvisejících nedoplatků na úrocích, p

projít na článek

Proč SURVEY CZ

Produkty Pojištění podnikatelů: pojištění odpovědnosti z provozu motorových vozidel (povinné ručení) živelné pojištění pojištění pro případ odcizení krádeží vloupáním, přepadením a poškození (vandalismus) pojištění požárního přerušení p

projít na článek

Jak vybrat nejlevnější pojištění? Řešením je Pojištění.cz

Lámete si hlavu nad tím, které pojištění využít, aby pro vás bylo tím nejvýhodnějším a nejlevnějším? Už nemusíte. Srovnávač Pojištění.cz vám nabídne srovnání pojištění všech druhů a vy tak budete moci snadno využít to, které se vám bude zamlouvat.

projít na článek

Havarijní pojištění srovnání a kalkulačka

Logickou cestou k nejlepšímu havarijnímu pojištění je srovnání nabídek, které jsou na trhu. Jaké jsou výhody a nevýhody online srovnávačů havarijního pojištění? A kde hledat kalkulačku pojištění? Poradíme, na co se zaměřit.

projít na článek