Milovice 2014 video

Přinášíme vám první videozáznam v sezóně 2014. Konkrétně se jedná o video z prvního závodu Českého Truck Trialu, který se konal 26. a 27. dubna v Milovicích u Nymburka. Tento závod naše posádka vyhrála a zapsala si tak první body do celkového pořadí. Druhý závod se koná v Mohelnici a to již 24. a 25. května.

projít na článek

Video Velká cena Mohelnice 2014

Video rekapitulace druhéhé závodu sezóny 2014, který se konal v Mohelnici u Olomouce a naše posádka Jan Šebor a Jiří Lhota zde skončili na třetím místě.  Šampionát pokračuje dalším závodem 14. a 15. června v Kadaňi, konkrétně v mikulovickém lomu.

projít na článek

Co o nás napsali

Odkazy na články Rozhovor s expertkou na vlastní zkušenost Esprit 2/2014 Duševní nemoc je stále větší stigma Lidové noviny 4.9.2014 Blázníš? No a! Rodina a škola 4/2006 Blázníš? No a! R a š 4/2006 pokračování Rozhovor s koordinátorkou programu BNA E

projít na článek

Nové video!

Prohlédněte si naše nové video a rezervujte si u nás pobyt, nebo vyberte některý z výhodných balíčků.   Příspěvek Nové video! pochází z Hotel VIOLA Luhačovice | ubytování luhačovice

projít na článek

Video: Dej si pozor na pády!

Nestíháte umýt nádobí? Potřebujete tři, čtyři minutky na dokončení úklidu? Pusťte svým ratolestím naučné video o tom, jak na sebe dávat pozor, a tak se vyhnout ošklivým pádům. The post Video: Dej si pozor na pády! appeared first on Dětství bez úrazů.

projít na článek

VIDEO: Lezl jsem na elektrický stožár

Otevřená zpověď mladého muže, který za lezení na stožár vysokého napětí zaplatil vysokou cenu. Video obsahuje reálné a drastické záběry. The post VIDEO: Lezl jsem na elektrický stožár appeared first on Dětství bez úrazů.

projít na článek