Milý pane komunisto! Vy socialisto! Ostrý střet Šnobra s Hamplem o mimořádnou daň

V duelu předsedy Národní rozpočtové rady Mojmíra Hampla a investora Michala Šnobra, který ve studiu INFO.CZ moderovala Lenka Zlámalová, padaly hodně silné výroky a obvinění. Oba pánové se přeli hlavně o to, jestli je daň z mimořádných zisků (windfall tax) diskriminační pro elektrárenskou společnost ČEZ a jestli je spravedlivé, aby se platila i v roce 2024. 

projít na článek

Milý prvňáčku!

Již brzy se uvidíme ve škole. První školní den je v pondělí 4. září. Tak si dej záležet, ať vykročíš do tohoto důležitého dne tou správnou […] The post Milý prvňáčku! first appeared on Základní škola a mateřská škola, Adršpach.

projít na článek

Ostrý Roháč a Plačlivé

přibližný čas: 9h 30min délka: 19km celkem nastoupáno: 1400 m

projít na článek

SEMINÁŘ "KOUČOVÁNÍ ZAMĚŘENÉ NA ŘEŠENÍ A LEADERSHIP"

Mark Mc Kergow, Ph.D. MBA a Jenny Clarke, MA, SF Work, Velká Británie Vážení přátelé, rádi bychom Vás jménem týmu Dalet (www.dalet.cz) pozvali na mimořádnou odbornou akci určenou pro manažery a kouče - dvoudenní seminář "Koučování zaměřené na řešení a

projít na článek

Čas otupí i ostrý břit. Zemanův svět je pryč

Křest knihy jen připomněl někdejší moc bývalého prezidenta a jeho figurek

projít na článek

Modlitba o. biskupa Jana Graubnera

Pro mimořádnou situaci koronavirové pandemie, kdy věřící nemohou na mši svatou, napsal arcibiskup olomoucký, metropolita moravský a místopředseda ČBK Jan Graubner speciální modl itbu.

projít na článek