Minecraft: Festival City

Úžasná práce ruských nadšenců - v Minecraftu postavili obrovské město, ve kterém probíhají bouřlivé oslavy :)

projít na článek

Minecraft: úžasně realistická přehrada

Ve dvou minutách můžete zhlédnout úsilí party nadšenců, kteří v oblíbené počítačové hře Minecraft vybudovali přehradu, která je propracovaná do těch nejmenších detailů.

projít na článek

Nádherné mystické město postavené v Minecraft

Minecraftí video zachycuje stavbu úžasně rozsáhlého a detailně zpracovaného města, nazývaného svými tvůrci "City of Mages". Během 15 minut se stanete svědky famózního díla, které stálo hráče opravdu mnoho času.

projít na článek

IN-EKO TEAM na Ecology of Big City

Navštivte IN-EKO TEAM na veletrhu a konferenci Ecology of Big City v Petrohradu ve dnech 18. 20. března 2020. Najdete nás v hale H, stánek E3. The post IN-EKO TEAM na Ecology of Big City appeared first on IN-EKO.

projít na článek

Ecology of Big City 2017

Vážení zákazníci a obchodní partneři, naše společnost IN-EKO TEAM, s. r. o. se v termínu 5. – 7. 4. 2017 účastnila jako vystavovatel veletrhu Ecology of BIG CITY v Petrohradu. Děkujeme Vám za návštěvu! The post Ecology of Big City 2017 appeared first on I

projít na článek

ECOLOGY OF BIG CITY 2018

Rádi bychom Vám poděkovali za návštěvu našeho stánku na veletrhu Ecology of Big City 2018 v Petrohradě. Další veletrh, na kterém se se zástupci naší společnosti můžete setkat, je veletrh IFAT, který se bude konat ve dnech 14. 18. 5. 2018 v Mnichově.  Těš

projít na článek