MINI Cabrio jako edice Seaside

Vlny jemně narážející na pláž a na dohled je nekonečný obzor – den u moře nabízí osvěžující perspektivu a pocit svobody. V tomto duchu MINI Cabrio v edici Seaside oslavuje 30 let individuálního stylu a maximální radosti z jízdy na čerstvém vzduchu. U příležitosti tohoto výročí čtyřmístného otevřeného modelu představuje MINI sportovní klasiku s exkluzivní výbavou a designovými prvky. Na přání v třpytivě modrém laku Caribbean Aqua nebo v bílé barvě karoserie Nanuq White. MINI Cabrio Seaside Edition je k dispozici ve verzi Cooper (kombinovaná spotřeba paliva: 6,4–5,9 l/100 km; kombinované emise CO2: 145–135 g/km, podle WLTP) a Cooper S (kombinovaná spotřeba paliva: 6,9–6,5 l/100 km; kombinované emise CO2: 157–148 g/km, podle WLTP).

projít na článek

Výraznější MINI - speciální edice

Edice Resolute Edition pro MINI 3dveřové, MINI 5dveřové a MINI Cabrio, edice Untold Edition pro MINI Clubman a edice Untamed Edition pro MINI Countryman.

projít na článek

Edice MINI zdůrazňují hlavní charakterové prvky

Exkluzivní design a prvky výbavy dodávají edicím MINI velmi osobitý vzhled. Od listopadu 2022 rozšíří individualistický charakter edice Resolute nové laky určené

projít na článek

Nové MINI 3dveřové, nové MINI 5dveřové, nové MINI Cabrio

Britský výrobce prémiových automobilů posiluje progresivní charakter a přitažlivost svých modelů v segmentu malých vozů úpravami vzhledu, stejně jako techniky. Modernizace se zaměřuje na 3dveřov&eacu

projít na článek

Nové MINI Cabrio vstoupí na světové trhy 5. března 2016

Značka MINI patřící do skupiny BMW Group chystá novinku. Nová generace otevřeného 4místného MINI Cabrio vstoupí na světové trhy 5. března 2016, s pěti motory a současně i ve verzi MINI John Cooper Works Cabrio.

projít na článek

MINI 3dveřové, MINI 5dveřové, MINI Cabrio

Britský výrobce prémiových automobilů přichází s intenzivní proměnou 3dveřového MINI, 5dveřového MINI a MINI Cabrio

projít na článek