Mini děrovačka Eagle 709R – kovová - 37,00 Kč

Kovové tělo.  Plastové dno zabrání poškrábání nábytku.  Rozteč děr 8 cm, Ø otvoru 6 mm.  Posuvný příložník s vyznačenými formáty.  Kapacita děrování 8 listů papíru 80 g/m².  Zásobník na konfety.  Barva: černá, modrá, zelená.

projít na článek

Airless pistole WAGNER Control Pro Metal

Kovová airless pistole HEA. Popis: Lehká kovová airless pistole s ergonomickou rukojetí a velmi lehkou dvouprstou spouští pro maximální komfort. Odjištění a zajištění spouště jedním prstem. Pohodlný nástřik. Pouze pro stříkací zařízení Wagner Control Ser

projít na článek

4-taktní motor DOLMAR Mini

4-taktní motor DOLMAR Mini: Ideální ekologické a ekonomické řešení

projít na článek

Profi výtlačná pistole H16

Aplikační pistole profi kovová H16 na vytlačování kartuší. Kartušová pistole je určena pro vytlačování všech druhů produktů v kartuších, např. silikonové, akrylátové tmely, lepidla.

projít na článek

Profi pistole na PU pěny STD15 šedá

Lehká kovová pistole pro aplikaci všech běžných typů pistolových pěn. Je vybavena precizním regulačním mechanismem pro komfortní a přesné dávkování montážní pěny. Povrch vnitřních částí je opatřen nepřilnavým materiálem pro snadné čištění.

projít na článek

LOCTITE SUPER BOND POWER GEL MINI TRIO 3 x 1 g

LOCTITE SUPER BOND POWER GEL MINI TRIO. Univerzální, extra silné vteřinové lepidlo ve formě flexibilního gelu. Balení obsahuje tři jednogramové tubičky. Díky těmto malým praktickým tubičkám máte jistotu, že lepidlo nevyschne, a díky své velikost

projít na článek