Mini pizzy

Tyto úžasné mini pizzy jsou vynikající pochoutkou pro jakoukoliv oslavu či návštěvu. My jsme si na nich pochutnávali s kamarádkami při oslavě narozenin mého syna. Nejlépe samozřejmě chutnají čerstvě upečené. Plnit je můžete prakticky čímkoliv a v tom je jejich krása. Zkuste třeba klasiku šunka/sýr nebo s houbami popř. špenátem, slaninou či s olivami. Dochutit můžete třeba provensálskými bylinkami, kořením na pizzu, kari, česnekem, popř. pouze solí a pepřem. Ingredience Těsto 250 g hladké mouky 150 ml vody 1/4 lžičky soli 1/2 lžičky cukr krupice 1/3 kostky droždí 1 lžíce oleje Náplň  libovolně např. rajčatový protlak (popř. rajčatová omáčka, kečup), rajčata, šunka, mozzarella, špetka soli, bylinky (oregano, bazalka,) Postup Nejprve si připravíme kvásek. Smícháme ve skleničce necelou půlku vody s cukrem, špetkou mouky a rozdrobeným droždím. Promícháme na kašičku a dáme nejlépe k topení vzejít (zdvojnásobit objem). Hotový kvásek přilijeme do prosáté mouky. Přidáme olej, zbytek vody a trochu soli. Vše vypracujeme v těsto (pokud by se těsto moc lepilo, přidejte trochu mouky) a necháme cca 30 minut v teple kynout (nechávám kynout v troubě vyhřáté na 30 °C). Poté tvarujeme kuličky, které dáváme na plech s pečícím papírem a s pomocí menší skleničky zatlačením na kuličku vytvarujeme důlek (můžeme vytvořit i prsty), který plníme libovolnou náplní. Pečeme při 190 °C cca 20 minut. Článek Mini pizzy se nejdříve objevil na Mezi hrnci.

projít na článek

Přímo z pece Pizza Giovanni

Pizza Giovanni přímo z pece! Nově v nabídce v prodejnách Trefa České Budějovice Družba a v Borovanech. Rychlý oběd nebo večeře – to je Pizza Giovanni přímo z pece! Denně pro vás pečeme tyto pizzy: Margarita, Sýrová, Klasik, Salámová nebo Mexicana. Cena 1

projít na článek

Mini rotoped

Mini rotoped, velmi snadno procvičíte v sedě nohy nebo ruce, mini rotoped se dá snadno složit , rychlost obtížnost nastavíte pomocí zátěžového kola.

projít na článek

Wemos představuje novou Mini desku - Lolin S3 Mini Pro

- Hardware Wemos má ve svém portfóliu spoustu zajímavých desek. O něktekterých jsem tu už psal. Tentokrát si v krátkosti představíme Wemos S3 Mini Pro, která zahrnuje ESP32-S3 a dokonce i malý LCD displej. A to vše s cenovkou pod 10 USD.

projít na článek

Mini boom za pár kaček

Pokud fotíte clamshell nebo butterfly, tak tahle vychytávka je právě pro vás. Z obyč stativu uděláte mini boom za pár korun. Příspěvek Mini boom za pár kaček pochází z Business portrét Praha

projít na článek

Objednávka DSL mini

[contact-form-7] Článek Objednávka DSL mini se nejdříve objevil na Brnet.

projít na článek