Minimální navýšení minimal raise v pokeru

Teoretici pokeru ve svých knihách většinou říkají, že v no limitním Holdemunení nikdy správné raisovat o minimum – většinou dvojnásobek. Článek Minimální navýšení minimal raise v pokeru se nejdříve objevil na Poker-hra.cz.

projít na článek

Nima Gorji drops a spellbinding deep tech/minimal EP via the Suleiman record label

Nima Gorji drops a spellbinding deep tech/minimal EP via the Suleiman record label, which also features a remix by Franco Cinelli. Born in Iran and currently living in Ibiza, Nima Gorji is a highly respected DJ and producer whose career spans over two dec

projít na článek

10 nejčastěji kladených otázek, jak začít s online pokerem

Začínáte s online pokerem? Sháníte základní informace o online pokeru nebo si nevíte s něčím rady? Máme pro vás odpovědi na Článek 10 nejčastěji kladených otázek, jak začít s online pokerem se nejdříve objevil na Poker-hra.cz.

projít na článek

Změna cen rozvaděčů Triton

Od 15.9.2022 dojde k 5% navýšení prodejních cen rozvaděčů Triton a příslušenství. Pokud chystáte nějakou zakázku doporučujeme včas objednat.

projít na článek

Změna cen kabelových komor

Od 28.2.2023 dojde k mírnému navýšení prodejních cen kabelových komor.

projít na článek

Rakousko: Inflace - ohlédnutí do minulosti

Dnešní makroekonomové jsou co se týče inflace bezradní. Navzdory všem historickým zkušenostem doufají, že pomocí tisknutí peněz a navýšení počtu bankovních úvěrů dosáhnou vysněné hranice cenové inflace ve výši 2 %. Hospodářská politika by měla být založen

projít na článek