Ministryně Válková proti neoprávněným exekucím

Díky nové ministryni spravedlnosti, kterou se stala Helena Válková, se budou dít další změny v občanském zákoníku a dále chce provést změny i ve vězeňství. Jako jednu z prioritních věcí, na které se chce zaměřit, považuje ministryně Válková exekuce. Nemyslí tím, že by chtěla snížit počet exekucí, ale náklady na exekuce. Vždyť v Evropě držíme prvenství v nákladech na exekuci.

projít na článek

Jarmila Válková

Jarmila Válková: Zdravím, ráda bych poděkovala Romanovi, který nám umožnil navštívit svatbu, ceremonie pilování zubů a ceremonii při úplňku. Jsem velmi nadšená, očekávání se splnilo na 150 %. Jinak pohodička, klídek. Super. Personál i v nepřítomnosti nejv

projít na článek

Vyvarujte se exekucím

V dnešní době je velmi jednoduché dostat se do exekučního řízení. Lidé mohou snadno přijít o práci a začnou si brát nesmyslné půjčky, které pak nedokáži splácet.

projít na článek

V Náměšti nad Oslavou ministryně obrany a šéf armády slavnostně převzali nové americké vrtulníky

Před třemi týdny obdržela vrtulníková základna v Náměšti nad Oslavou první dva americké bitevníky AH-1Z Viper, včera odpoledne je ministryně obrany a náčelník Generálního štábu AČR na tomtéž místě pro armádu slavnostně převzali. Vrtulníky systému H-1, kte

projít na článek

Kanárský parlament bude jednat o rozpočtu na rok 2018

Podle zveřejněn ých údajů se jedná o největší rozpočet v historii kanárské autonomie. Ministryně financí Rosa Dávila očekává, že že na příjmové stránce bude získáno více než 8,2 miliardy eur, což by mělo být také zcela vyčerpáno.

projít na článek

MAPA EXONIT 852 a 853

Rukavice odolné proti nárazu s ochranou proti pořezání nebo bez ní, které nabízejí vynikající obratnost a přilnavost.

projít na článek