Minulost už byla, budoucnost třeba nebude. Žijte přítomností

Byl tu a už tady není. Už není mezi živými. Jeden známý měl smrtelný pracovní úraz. Netřeba řešit, zda něco zanedbal či selhala technika. Už je to jedno. Život mu nic nevrátí. Odešel bez rozloučení, z čista jasna. Zanechal po sobě rodinu, která si v sobě nešťastnou událost zřejmě ponese navždy. Budiž mu země lehká.

projít na článek

Detekce přítomnosti etikety na skupinovém balení

Zajímá vás detekce přítomnosti etikety na vašem výrobku? Zde vidíte automatický systém detekce a identifikace etikety na skupinovém balení. Vzhledem k tomu, že etiketa je nastřelována vzduchem a její orientace je různá, snímač pomocí rozpoznávacího softwa

projít na článek

ŠKODA VISION RS: sportovní a ekologická budoucnost

Studie Škoda VISION RS spojuje sportovní tradici české značky s ekologickou budoucností.

projít na článek

Elektrická Vespa na videu

Elektrický pohon je bezpochyby naše budoucnost a v jedné stopě a ve městě zatím dává největší smysl. Podívejte se, jak Vespa propojuje svou historii a budoucnost na působivém videu.

projít na článek

Peugeot odhaluje v kampani svoji elektrickou budoucnost

Peugeot vytvořil novou reklamní kampaň zaměřenou na budoucnost značky a současně zahájil další etapu partnerství v oblasti tenisu.

projít na článek

MANŽELSKÉ VTIPY – BUDOUCNOST

Budoucí manželé spolu při večeři rozmlouvají. Dívka povídá: Až budeme svoji, poneseme spolu všechny strasti a problémy společně, že, miláčku. Ale já žádné potíže nemám. Však taky ještě nejsi ženatý. Příspěvek MANŽELSKÉ VTIPY – BUDOUCNOST pochází z

projít na článek