Mirka Štrosová

Jmenuji se Bc. Mirka Štrosová a jsem certifikovaná lektorka pilates. Se cvičením pilates jsem začala už na střední škole a jak se tak říká, byla to láska na první cvik. Pilates se mi líbí především z toho důvodu, že se člověk opravdu věnuje sám sobě, vnímá své tělo a nejen, že si dá fyzicky do těla, ale také se srovná i psychicky a z hodiny odchází dobře naladěn. Jako lektorka jsem začínala s klasickými lekcemi na podložce, ale postupem času jsem si oblíbila i různé pomůcky a také stroj reformer. Kurzy si dodělávám průběžně především v myPilates Academy nebo IQ pohyb Academy. Na svých lekcích se snažím dávat důraz na vnímání pohybu, provázanosti pohybů a přemýšlení o tom, co se s tělem děje a proč se tak děje. V Klubu Slunečnice Vás budu provázet při cvičení s fit ballem, při zdravotním pilates a také při pilates pro těhotné. Kurzy: Instruktor pilates (myPilates Academy) Pilates TRX (IQ pohyb) Závěsný systém (IQ pohyb) Bodhi system (myPilates Academy) Arc barrel (myPilates Academy) Master reformer footwork (myPilates Academy) Pilates pro těhotné a po porodu (myPilates Academy) Fit Ball (myPilates Academy)

projít na článek

Carbonia Cup ve fotografiích Mirka Grusy

Čtvrtý závod letošního seriálu Carbonia Cup se jel 17.7. opět na mosteckém okruhu. Fotoreport ze závodu již tradičně od Mirka Grusy.

projít na článek

The Most Historic GP ve fotografiích Mirka Grusy

Skvělá akce na mosteckém autodromu ještě jednou, tentokrát ve fotografiích Mirka Grusy.

projít na článek

Carbonia Cup 2016 objektivem Mirka Grusy

Fotogalerie Mirka Grusy z prvního letošního závodu okruhového seriálu Carbonia Cup 2016, který se konal na mosteckém autodromu v neděli 10.4.

projít na článek

Mostecký EDDA Cup ve fotografiích Mirka Grusy

EDA Cup, nezávislý seriál závodů automobilů do vrchu, zahájil 25.3. na mosteckém autodromu svou desátou sezónu. Úvodního dvojzávodu se zúčastnilo více než 130 jezdců a jezdkyň. Krásná auta, která se zde objevila si můžete prohlédnout ve fotogalerii Mirka

projít na článek

MSC Bavaria objektivem Mirka Grusy

Na mosteckém okruhu se ve dnech 14. a 15. dubna, již tradičně objevil jeden ze závodů klubové německé klubové série MSC Bavaria. Zajímavé vozy si mpžete prohlédnout ve fotogalerii Mirka Grusy.

projít na článek