Místní sněm MS ODS Kladno

V pondělí 25.4.2022 od 18:00 proběhne místní sněm ODS Kladno. Na programu bude volba kandidátky pro komunální volby v roce 2022. Adresa: Kulturní dům, náměstí Sítná, Kladno Článek Místní sněm MS ODS Kladno se nejdříve objevil na ODS Kladno.

projít na článek

Návrat komunistů na radnici!

Po dvou letech došlo k výměně na radnici. Nově Kladno vede koalice Volba pro Kladno, KSČM s podporou dvou přeběhlíků zvolených za ANO. Článek Návrat komunistů na radnici! se nejdříve objevil na ODS Kladno.

projít na článek

Zimní mistrovství ČR mladšího žactva (roč.2011), Kladno

Ročníky: 2011 Termín: 9.-10.12.2023 Místo konání: Kladno Příspěvek Zimní mistrovství ČR mladšího žactva (roč.2011), Kladno pochází z Klub plavecké školy Krokodýl Brno

projít na článek

Kladno v hitparádě Rádia Proglas

To bylo to Kladno,  píseň z alba Rozhledna je na třetím místě v hitparádě Proglasu. Děkuji za Vaše hlasy! V  dalším kole je možné hlasovat opět do pátku, tedy do 23. října do pravého poledne.    http://hudba.proglas.cz/hitparada.html  .

projít na článek

To bylo to Kladno v hitparádě Proglasu

To bylo to Kladno, píseň z alba Rozhledna stále boduje v hitparádě Proglasu. Právě je na pátém místě. Díky za podporu! V dalším kole je možné hlasovat opět do pátku, tedy do 16. října do pravého poledne. http://hudba.proglas.cz/hitparada.html .

projít na článek

Kladno stále v hitparádě Proglasu

Už je to se mnou k nevydržení. To bylo to Kladno,  píseň z alba Rozhledna je stále v hitparádě Proglasu, momentálně šestá.. Díky za Vaše hlasy, v dalším kole je možné hlasovat opět do pátku, tedy do 9. října do pravého poledne, a to přímo zde:  http://hud

projít na článek