Mistrovství ČR v přesném létání ve fotografiích

Na letišti v Jaroměři se konalo letošní Mistrovství ČR v přesném létání. Dění na letišti i nad ním dokumentovala ve fotoreportáži fotografka Martina Burianová. Prohlédněte si její fotografie.

projít na článek

Mistrovství ČR v přesném létání

Na letišti v Jaroměři se konalo Mistrovství ČR v další letecké disciplíně a to v přesném létání. Prohledněte si fotoreportáž Martiny Burianové.

projít na článek

Mistrovství ČR v kartingu - autodrom Vysoké Mýto

Na autodromu ve Vysokém Mýtě se o víkendu jel druhý letošní závod seriálu Mistrovství ČR 2017. Na startu se tentokrát sešlo 83 jezdců, přihlášených v celkově 9 kategoriích. Nedělní závody zachytila ve fotografiích naše nová fotografka Miluše Žáčková.

projít na článek

Mistrovství světa žen v plachtění

Mistrovství světla žen v plachtění na letišti Zbraslavice již pomalu končí. V neděli 4.6.2017 budou rozdány poslední medaile a pilotky zamíří domů. Dlění na letišti zachytila ve svých fotografiích Martina Burianová.

projít na článek

Mistrovství ČR - Hradecký mid 2014

14. ročník závodů psích spřežení ve fotografiích Petra Jansy

projít na článek

Mistrovství ČR v parkuru na farmě Ptýrov

Česká jezdecká elita bojovala od pátku do neděle o mistrovské primáty na farmě Ptýrov. Národní šampionát vyvrcholil finálovým kolem v neděli. Tratě pro mistrovství letos staví legendární Francouz Frédéric Cottier.Výkony soutěžících i atmosféru šampionátu

projít na článek