Mistrovství ČR v silničním běhu (Běchovice) - Tomáš Navrátil šestý, Tomáš Blaha dvacátý

Mistrovství ČR v silničním běhu na 10 km se již tradičně konalo v rámci nejstaršího silničního závodu v Evropě již 121. ročníku Běchovice-Praha. Na startu se sešlo ve všech kategoriích 2642 běžců a běžkyň.

projít na článek

Na Silvestrovském běhu v Peuerbachu Kreisinger šestý, v Přerově vyhrál Blaha

Silvestrovský den byl jako obvykle protkán řadou silničních běhů. V rakouském Peuerbachu obsadil v těžké mezinárodní konkurenci Jan Kreisinger pěkné 6. místo. Na jednom z tuzemských závodů, v Přerově, obhájil své loňské prvenství Tomáš Blaha. Jako čtvrtý

projít na článek

Homoláč vyhrál 120. ročník Běchovic a stal se mistrem ČR v silničním běhu na 10 km

V neděli 25.9. se běžel jubilejní 120. ročních legendárního silničního běhu Běchovice-Praha. Nás může těšit, že je ho vítězem se stal Jiří Homoláč, který trať délky 10 km zdolal v čase 30:26 min. a stal se zároveň mistrem ČR. Na 18. místě potom v čase 33:

projít na článek

Mistrovství Moravy a Slezska na 10km - Štefko druhý, Blaha třetí

V Dolní Lhotě u Ostravy se poslední dubnový den běžela Dolnolhotská desítka, která byla zároveň Mistrovstvím Moravy a Slezska v silničním běhu na 10 kilometrů. Zvítězil frýdeckomístecký Petr Mikulenka, Róbert Štefko doběhl do cíle jako druhý a Tomáš Blaha

projít na článek

MČR v půlmaratónu - Tomáš Navrátil vybojoval cené 5.místo!

V sobotu 15.4.. se běželo v Pardubicích Mistrovství České republiky v půlmaratónu mužů a žen. Nás běžec Tomáš Navrátil v něm obsadil pěkné a cenné 5 .místo v čase 1:10:36 hod.!

projít na článek

Běh na Lysou horu – Blaha mistrem MaS v běhu do vrchu, Bluchová mezi ženami druhá a Stehlíková třetí

Poslední červencovou sobotu se uskutečnil 26. ročník Běhu na Lysou horu, který byl zároveň Mistrovství Moravy a Slezska v běhu do vrchu. V mužské kategorii nás  reprezentoval Tomáš Blaha, v kategorii žen potom Kateřina Bluchová a Jitka Stehlíková.

projít na článek