Mistrovství Evropy Laserů na Kanárech

Od 28. února do 6. března se na Kanárech koná mistrovství Evropy tříd Laser a Laser Radial. Ve startovní listině jsou i naši reprezentanti. První den závodu, tedy v neděli se nezávodilo pro silný vítr a obrovské vlny. V pondělí se odjely tři rozjížďky. Podmínky byly velmi těžké – vítr od 15 do 25 uzlů a k tomu velké vlny.

projít na článek

22. místo pro Viktora Teplého na mistrovství Evropy Laserů

Od čtvrtka 8. 10. do úterý 13. 10. se v polském Gdaňsku konalo mistrovství Evropy třídy Laser Standard a Radial. Nejlépe z našich reprezentantů si vedl Viktor Teplý, který skončil ME na 22. místě v olympijské třídě Laser Standard.

projít na článek

Viktor Teplý mistrem Evropy ve třídě D-One

Mistrovství Evropy třídy D-One se jelo na krásném švýcarském jezeře Biel od 12. do 15. září. Ovládli jej dva Češi – zvítězil Viktor Teplý, který závodí především na olympijském Laseru, a stříbro bral Marek Bachtík.

projít na článek

Golf Resort Kaskáda hostí Mistrovství Evropy družstev dorostenců

Mistrovství Evropy družstev dorostenců, Jean-Louis Dupont Trophy patří mezi nejvýznamnější týmová mistrovství Evropy v letošní sezóně. V Golf Resortu Kaskáda v Kuřimi u Brna se tento prestižní šampionát koná od 10. do 14. července a Kaskáda přivítá 16 nej

projít na článek

Olomouc hostí Mistrovství Evropy šampionů.

Nejlepší bowleři Evropy se sjeli do Olomouce. Mistři svých zemí zde odehrají ECC – Mistrovství Evropy šampionů. Celkem 35 hráčů a 33 hráček si to rozdá o tituly evropských mistrů.

projít na článek

Mistrovství Evropy ve windsurfingu

Česká windsurfingová asociace, pořadatel Mistrovství Evropy ve windsurfingu ve třídách Raceboard a Raceboard Youth, přivítá tento týden nejlepší windsurfaře Evropy. Spolupořadatelem významné sportovní akce jsou YC Dyje Břeclav a Český svaz jachtingu.

projít na článek