Mistrovství Evropy očima Aleny Symerské

Přinášíme Vám povídání Aleny Symerské o tom, jak trávila týden ve Švédsku na mistrovství Evropy juniorů a juniorek, kde byla členkou štafety na 4 x 400 metrů, která vybojovala velmi ceněné sedmé místo. Jak se jí ve Švédsku líbilo a jak strávila  ty dlouhé dny, než konečně přišel den D?

projít na článek

4 překonané klubové rekordy Aleny Symerské v jednom závodě

Málo vídaný kousek se povedl Aleně Symerské, která na Velké ceně Kolína překonala hned 4 klubové rekordy najednou! Jednalo se o sprinty na 60, 100 a 200m a výsledný sprinterský trojboj. 

projít na článek

MČR MUŽŮ A ŽEN NA DRÁZE 2015 - úspěšné vystoupení Aleny Symerské

Dne 27. a 28. června 2015 se na atletickém stadionu v Plzni Skvrňanech konalo Mistrovství České republiky. Naše barvy hájili Jiří Homoláč, Filip Klvaňa a Alena Symerská.

projít na článek

Alena Symerská opět posunula své osobní i klubové halové maximum na 200 a 400m!

Forma Aleny Symerské před blížícím se MČR mužů a žen v hale neustále roste. Na Mistrovství Moravy a Slezska v Ostravě překonala své absolutní osobní a zároveň i klubové maximum na 200m, na Athletics Indoor Ostrava zvítězila nad stejnou soupeřkou i celkově

projít na článek

Golf Resort Kaskáda hostí Mistrovství Evropy družstev dorostenců

Mistrovství Evropy družstev dorostenců, Jean-Louis Dupont Trophy patří mezi nejvýznamnější týmová mistrovství Evropy v letošní sezóně. V Golf Resortu Kaskáda v Kuřimi u Brna se tento prestižní šampionát koná od 10. do 14. července a Kaskáda přivítá 16 nej

projít na článek

Olomouc hostí Mistrovství Evropy šampionů.

Nejlepší bowleři Evropy se sjeli do Olomouce. Mistři svých zemí zde odehrají ECC – Mistrovství Evropy šampionů. Celkem 35 hráčů a 33 hráček si to rozdá o tituly evropských mistrů.

projít na článek