Mistrovství republiky ve windsurfingu za účasti olympioniků

Závodní windsurfingová sezona 2015 se pomalu chýlí ke konci a výsledky mezinárodního mistrovství České republiky jsou již známy! Mistrem ČR ve třídě Raceboard se stal po suverénním výkonu na Nových Mlýnech Petr Kučera jun. (CZE 15; TJ Rapid Brno) a ve třídě Funboard Jakub Zíma (CZE 777; ČWA). „Výsledky třídy Funboard byly velice těsné, první s druhým měli stejný počet bodů a já jsem zaostal o pouhý bod, ale medaile je skvělá,“ radoval se ze třetího olympionik Patrik Hrdina, veterán, který se účastnil olympiád v Barceloně v roce 1992 a v Savannah v roce 1996. „Závod jsem si strašně užil a jsem rád, že ve svém věku stále mohu konkurovat mnohem mladším závodníkům. Na windsurfu již moc netrénuji, věnuji se hlavně paddleboardingu,“ říká s úsměvem.

projít na článek

Mistrovství ČR ve windsurfingu

Již poněkolikáté si čeští windsurfaři vybrali ke svému mistrovství republiky Viganj v Chorvatsku, kde je kromě letního počasí také příznivý vítr.

projít na článek

Mistrovství Evropy ve windsurfingu

Česká windsurfingová asociace, pořadatel Mistrovství Evropy ve windsurfingu ve třídách Raceboard a Raceboard Youth, přivítá tento týden nejlepší windsurfaře Evropy. Spolupořadatelem významné sportovní akce jsou YC Dyje Břeclav a Český svaz jachtingu.

projít na článek

Na Plese olympioniků protančili sportovci celou noc…

V sobotu 20. ledna 2018 se již tradičně v brněnském hotelu International konal 21. ročník “Plesu sportovců a olympioniků JMK”, za účasti primátora statutárního města Brna pana ing. Petra Vokřála a předsedy ČKO pana Oldřicha Svojanovského.

projít na článek

Na Lipně se v neděli bude bojovat o tituly mistrů republiky

V neděli 19. srpna se na Lipně v jižních Čechách koná mistrovství republiky ve sprint triatlonu. Závod je také pátým dílem Českého poháru v olympijském triatlonu a na startu nebude chybět ani kvarteto českých olympioniků Jan Čelůstka, Přemysl Švarc, Radka

projít na článek

České surfaře již tradičně hostí chorvatský Viganj

Již tradiční mezinárodní mistrovství České republiky ve windsurfingu se koná v chorvatské Viganji na poloostrově Pelješac. Nejprve od 17. do 20. 7. ve třídě iQFoil a pak od 21. do 24. července ve slalomu.

projít na článek