Mladá rybářka strčí kluky hravě do kapsy

Čtrnáctiletá Simona Krausová chodí v Kladrubech na rybářský kroužek. Ten vede Bohumil Kraus s Petrem Havránkem. A jejich svěřenci opravdu válí, sbírají jednu cenu za druhou!

  • Web: O nás
  • Aktualizace: 14.9.2024
projít na článek

Rodinný dům Klínec

Rodinný dům s nádherným výhledem na Brdy se nachází pouhých 6 km od okraje Prahy. Mladá rodina si přála systém automatizace, který hravě zvládne všechny instalované technologie v domácnosti a bude připraven na případné změny.

projít na článek

2.ročník Andělského běhu zvládly hravě všechny děti

V sobotu 3.12. se konal 2.ročník Andělského běhu , který jsme připravili pro naši atletickou přípravku. Akce se opět vydařila a děti si s tratí na cyklostezce podél řeky Moravy hravě poradily.

projít na článek

Týna MB Privatek, Mladá Boleslav

Ahoj, Jsi sám nebo ve svém životě prožíváš stereotyp,a proto Ti schází pohlazení, doteky, milování? Přijď se odreagovat ke mě. Slibuji, že si společné chvíle užijeme a že nebudeš zklamaný. Jsem mladá, atraktivni brunetka a těším se na tebe.

projít na článek

Grilování hravě a chutně – jak na to?

Příjemně teplý podvečer, pohodlné posezení na zahradě nebo na terase, milá společnost v podobě rodiny nebo přátel a jako třešnička na dortu vůně grilovaného masa. Inu upřímně – kdo z nás se při této představě tiše nezasní?! Letní sezona je za dveřmi a spo

projít na článek

SVATEBNÍ VELETRH MLADÁ BOLESLAV

Připravili jsme pro Vás svatební veletrh v Mladé Boleslavi. ČEKÁ NA VÁS 40 DODAVATELŮ Z RŮZNÝCH ODVĚTVÍ Naplánujte si u nás klidně celou svatbu. Více informací na webu www.LaKlauMa.cz/veletrh Těšíme se na Vás

projít na článek