Mladá žena dala přednost životu svého dítěte před vlastním

13. června 2012 zemřela na rakovinu Chiara Corbella, mladá italská katolička, která dala přednost životu svého počatého dítěte před vlastním. Po pěti letech práce na kanonickém procesu je římská diecéze připravena uzavřít diecézní fázi a všechny shromážděné informace předat Dikasteriu pro blahořečení a svatořečení.

projít na článek

EUTANAZIE - POSLEDNÍ CHVILKY S NAŠÍM MILÁČKEM

Naše životní pouť je většinou natolik dlouhá, že obsáhne několik životů našich zvířecích přátel. Pokud si přivedeme domů štěně či kotě, nevědomky nám do duše začínají vrůstat kořeny vztahu – vazby na svého psa, na svou kočku. V této chvíli svůj entuziasmu

projít na článek

Zdravý batoh do školy

Batoh do školy má přímý dopad na zdraví páteře dítěte a proto je důležité vybrat takový, který je ergonomicky navržen a správně se nosí. Jaká další doporučení odborníci zmiňují v souvislosti s tím, jaký vliv má batoh na páteř dítěte?

projít na článek

Prezentace knihy „Ctihodná Mlada, kněžna a abatyše“

V sobotu 15. června se v Trůním sále pražského Arcibiskupského paláce konala za účasti pražského arcibiskupa Mons. Jana Graubnera, kardinála Dominika Duky a dalších osobností prezentace knihy „Ctihodná Mlada, kněžna a abatyše“.

projít na článek

Moje anima

Jsi růže nebo trn má královno? Jsi příslib jara nebo návrat zimních dnů? Jsi poupě při rozbřesku nebo noční můra snů, do nichž jsem tě uzavřela před světem? Možná jsi květem z krve mého těla, nebo jsi bludička, jež mne svádět měla, nebo jen stín, kterým

projít na článek