Mladé zastupitelstvo

Letošní kvarta se zúčastnila již pátého mladého zastupitelstva města Dačice, které se konalo 22. června 2017 v hlavním sále KD Beseda. Radnice tuto akci pořádá, aby se mladí lidé dozvěděli něco více o chodu města a funkci Zastuptelstva města Dačice.

projít na článek

Blahopřání

V měsíci lednu 2024 oslavili své narozeniny a životní jubila paní Anna Šimánková a pan Miroslav Anton. Zastupitelstvo obce oslavencům gratuluje a do dalších let přeje hodně štěstí, zdraví, radosti a spokojenosti.

projít na článek

SKLADOVÝ DĚLNÍK – BEZDĚČÍN U MLADÉ BOLESLAVI

Nabídka dlouhodobé práce v pracovním poměru na pozici SKLADOVÝ DĚLNÍK. Čtěte více Článek SKLADOVÝ DĚLNÍK – BEZDĚČÍN U MLADÉ BOLESLAVI se nejdříve objevil na INDEXPRACE.cz.

projít na článek

Smuteční oznámení

Oznamujeme všem smutnou zprávu, že v sobotu dne 16. září 2023, nás ve věku nedožitých 83 let navždy opustil vrčeňský občan, pan Jaroslav Baroch. Zastupitelstvo obce vyjadřuje rodině a všem blízkým hlubokou soustrast. ČEST JEHO PAMÁTCE! Poslední rozloučení

projít na článek

Italské Benátky omezují velikost turistických skupin

Turistick skupiny, ktereacute; s průvodcem chod na prohl dku italsk ch Ben tek, nebudou smět m t v ce než 25 členů. Rozhodlo o tom zastupitelstvo tohoto města, kter se dlouhodobě pot k s negativn mi dopady masov turistiky. Skupiny se nebudou moci na

projít na článek

(Kraso)bruslení v Telči

Ve čtvrtek 13. prosince vyrazili žáci sekundy, kvarty a sexty vlakem do Telče bruslit. Letos je na ledě čekalo překvapení – mladé krasobruslařky z Krasobruslařského klubu v Telči, které trénuje pan učitel Petr Procházka.

projít na článek