Mnohonásobná zlatá Slavice Lucie Bílá: Nebudu se držet zpátky!

Jednadvacetinásobná zlatá slavice Lucie Bílá přichází s novým singlem Nebudu se držet zpátky. Tanečně laděná písnička s pozitivní atmosférou v posluchačích probudí dobrou a pohodovou náladu. Videoklip k ní se navíc záhy po zveřejnění dostal do trendů na YouTube. Novou písničku i videoklip nejlépe představuje samotný název, tedy Nebudu se držet zpátky. „Vše, co dělám a pro co [...] The post Mnohonásobná zlatá Slavice Lucie Bílá: Nebudu se držet zpátky! appeared first on PraKultura.cz.

projít na článek

Svatá Lucie noci upije: Poznejte příběh sicilské světice

Jak vznikla pranostika Svatá Lucie noci upije? A co stálo za krutým umučení Lucie? Poznejte příběh svaté Lucie ze Syrakus.

projít na článek

Zlatotisk

Logo se tiskne na krabičky, koženkové nebo potažené flokáží. Barva tisku je zlatá, stříbrná a bílá. K výrobě je potřeba raznice cca 1 000 Kč, příprava 600 Kč, logo od 50 Kč

projít na článek

Vyplatí se investovat do zlata?

Zlato tu bylo před námi, je tu s námi a bude tu i po nás. Od nepaměti je nejen vzácným kovem, ale také tradiční komoditou. Vyplatí se investovat do zlata nebo raději ukládat peníze na klasické spořící účty? Není vhodnější zvolit jinou komoditu než zlato?

projít na článek

Michal Penk (ex-LUCIE) ohlašuje podzimní česko-slovenské turné

Pre fanúšikov Michala Penka, hviezdy prelomu osemdesiatych a deväťdesiatych rokov, sa informácia o jeho návrate okamžite stala virálnou. Tento historicky prvý spevák skupiny Lucie a zakladateľ hardrockovej kapely SING SING sa rozhodol opätovne naskočiť do

projít na článek

Asus zpátky do kondice

ASUS N75SF stáří 12let Už si to nějaký ten pátek slibuji ajen jsem se ktomu pořád nedostal. Tak adost, už to vážně je na čase, jestli ti mám dát ... číst více Článek Asus zpátky do kondice se nejdříve objevil na Tomoviny.

projít na článek