Móda pro kutily i zahradníky

Móda v dnešní době proniká i do volnočasových aktivit. Pryč jsou doby, kdy jste na zahradě pracovali ve vytahaných teplácích a tričku. Většina z nás chce vypadat upraveně i při práci na zahradě nebo v dílně. Jaké můžeme pro tyto účely zvolit oblečení? Dámy, věnující se zahradničení ocení holínky s květinovým designem. Květinové nebo kostkované vzory, zapínací přezky dokáží z obyčejných holínek udělat doslova módní doplněk. Určitě se v nich budete cítit lépe, než v tradičních černých gumácích. Pozitivní obuv vám dokáže zpříjemnit i deštivý den. K barevným holínkám bude vhodným doplňkem zahradnická zástěra v podobném designu. Stane se nejen módní záležitostí, ale hlavně praktickým pomocníkem. Zvolte si zástěru s kapsami, do kterých můžete umístit potřebné nářadí. Při práci na zahradě budete vypadat stylově. Zástěry jsou ušity z pevných a většinou i vodě odolných materiálů. Pokud budete chtít být opravdu trendy, můžete si k holínkám a zástěře pořídit ve stejném designu i klekátko. Některá klekátka jsou dokonce vyplněna pohankou, ku prospěchu vašich kolenou. Od věci nebudou ani rukavice. Zástěra, klekátko i rukavice se mohou stát pro nadšené zahradníky pěkným dárkem. Ani muži nemusí zůstávat pozadu. I pro ně se najde velké množství vhodných oděvů pro práci v dílně. Klasické modré montérky mohou vyměnit za dobře padnoucí pracovní kalhoty. Výjimkou nejsou různé barevné kombinaci, které pracovní oděv oživí. Kalhoty jsou šité z kvalitních materiálů. Bývají vybaveny poutky na nářadí nebo zdvojeným prošitím pro kolena. Lze je použít nejen pro kutilské práce, ale zrovna tak v nich muži mohou vyrazit na túru. Poskytují totiž pohodlí a jejich využití je univerzální. Ani u pracovních svetrů a mikin téměř nepoznáte rozdíl mezi pracovním a volnočasovým oblečením. Vyráběny jsou většinou pro svou univerzálnost z funkčních materiálů. Důležité, ale především je, abyste se v oblečení cítili dobře a pohodlně. Článek Móda pro kutily i zahradníky se nejdříve objevil na Hcnv.

  • Web: Hcnv
  • Aktualizace: 22.6.2023
projít na článek

Lupa na čtení a pro kutily se šroubováky HOLMES GOLD 3x90

Luxusní lupa na čtení nebo pro kutily ve zlatém provedení se zvětšením 3x a průměrem čočky 90 mm je ideální lupa jako dárek. Pro náročné uživatele je v rukojeti umístěna sada 3 šroubováků. Provedení kov/sklo. Vhodná i jako originální dárek.

projít na článek

Přehlídka Top Móda v Kroměříži

21.5.2017 se na Arcibiskupském zámku v Kroměříži konal již 16. ročník akce pod názvem Top Móda.

projít na článek

MODA Fashion Day 2019, Zámecká jízdárna, Český Krumlov

Video z krásné akce pod názvem MODA Fashion Day, která se konala 23. 3. 2019 v Zámecké jízdárně v Českém Krumlově.

projít na článek

Dolce Gabbana Alta Moda

Příspěvek Dolce Gabbana Alta Moda pochází z Vezmemese.cz

projít na článek

Období módy v 19. a 20. století v Evropě

Co se módy týče, její kořeny sahají až do raného středověku. Oděv v této době byl velmi jednoduchý. Později existovalo mnoho kultur a každá kultura měla svůj specifický oděv. Například pro Itálii byla typická honosnost oděvů, ve Španělsku byla typická upj

projít na článek