Modernizace v segmentu manažerských vozů: Nové Audi A6 Limuzína

Audi představuje nový model A6. S osmou generací úspěšné limuzíny vyšší třídy zároveň přináší do příslušného segmentu velký počet inovací. lt;a class= odkaz-znacka href= https://www.autosystem.cz/vozy/audi style= background-color: transparent; color: rgb(7, 130, 193); font-family: sans-serif,Arial,Verdana,"trebuchet ms"; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: underline; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px; >Audi A6 s dynamicky elegantním designem se vyznačuje všestranností, která je ve vyšší třídě nebývalá, ať se jedná o digitalizaci, komfort nebo sportovní charakter.

projít na článek

Elegantní – efektivní – evoluční: Nové Audi A3 Limuzína

A3 Limuzína, úspěšný model značky Audi, přichází ve své druhé generaci.

projít na článek

Modernizace u modelů Audi

Hned čtyři modely s logem čtyř kruhů vstupují do nového modelového roku se zajímavými modernizacemi. Prvním z tohoto kvarteta je kompaktní Audi A1 citycarver, které dostalo nové označení

projít na článek

Nové modely Audi S3 Sportback a S3 Limuzína

Více sportovnosti, více síly, více potěšení z jízdy: Značka Audi představuje novou generaci modelu S3 – v karosářských verzích S3 Sportback a S3 Limuzína.

projít na článek

Nový motor a ještě ostřejší vzhled: Modernizace pro Audi RS 3 Sportback

Nové Audi RS 3 Sportback* završuje sportovní nabídku výrobce prémiových vozů z Ingolstadtu v kompaktním segmentu. Po světové premiéře modelu RS 3 Limuzína* na Pařížsk&eacu

projít na článek

Zcela nové Audi Q2 již v předprodeji!

Značka Audi zahájila v České republice předprodej zcela nového modelu Audi Q2, s nímž začátkem listopadu poprvé vstoupí do segmentu kompaktních SUV.

projít na článek