Modernizace VO ve městě Tábor 6. etapa

Technické služby Tábor s.r.o. úspěšně pokračují v modernizaci soustavy veřejného osvětlení. V letošním roce byla podána žádost o dotaci na již šestou etapu výměny svítidel s cílem dosažení energetických úspor při zachování normového osvětlení a bezpečnosti. Tato šestá etapa zahrnuje výměnu 374 svítidel, přinese roční úsporu 96,15 MWh a je dotačně podpořena Ministerstvem průmyslu a obchodu z Národního plánu obnovy ve výši 2.884.800 Kč. Kromě dosažení úspory elektrické energie je projekt zaměřen i snížení světelného znečištění. K tomu přispívá i certifikace instalovaných svítidel od International Dark-Sky Association.

projít na článek

2014

Na Ašinském metalurgickém závodě (Ruská federace) byla úspěšně předána 1. etapa modernizace válcovací tratě. Článek 2014 se nejdříve objevil na ALTA.

projít na článek

Mc Donalds Tábor

Restauraci Mc Donald's Tábor najdete na adrese Soběslavská ul., Tábor, 380 01

projít na článek

InstaForex Loprais Team se loučil!

Končí skoro roční etapa příprav na nejtěžší soutěž světa DAKAR 2013. Opět jej hostí Jižní Amerika a startuje se až 5. ledna 2013 v hlavním městě Peru. Poprvé tak bude dakarská rally startovat v nejsušším městě světa v Limě.

projít na článek

V Africe je dobojováno!

Dvanáctá a závěrečná etapa Africa Eco Race 2017 již nemohla promluvit do konečných výsledků. Takzvaná mávací etapa je totiž určitou formou bonusu od organizátorů podniku směrem k závodníkům. Pláž a především Růžové jezero představují nezaměnitelný symbol

projít na článek

Modernizace chat

Každý rok se snažíme investovat peníze do modernizace chat a našeho areálu jako takového

projít na článek