Modlitba za děti naší farnosti

Pane Ježíši, prosíme Tě za děti naší farnosti, které Tě přijmou v Chlebu života.Jsou naší budoucností.Dopřej jim milost, aby vytrvaly v přátelství s Tebou, aby se od Tebe nikdy neodloučily. Staň se jejich cestou, pravdou a životem. Kéž Tě společně můžeme chválit a děkovat za dar Tvé lásky k nám všem, které si lovíš v moři světa.Požehnej nám!Požehnej dětem i jejich rodičům!Vejdi do naších životů jako vzácný host!Amen. Článek Modlitba za děti naší farnosti se nejdříve objevil na Farnost Dolní Lutyně.

projít na článek

Pozvání pro děti na karvinský farní tábor

Farnost Karviná pořádá letní tábor pro děti od 6 do 13 let a pozvány jsou i všechny děti z naší farnosti. Číst dál...

projít na článek

Postní duchovní obnova farnosti 24.-26.3.2023

Postní obnova pod vedením Doc. ThDr. PhDr. MUDr. Jaroslav Maxmilián Kašparů, Ph.D. Dr. h. c. mult., prof. Článek Postní duchovní obnova farnosti 24.-26.3.2023 se nejdříve objevil na Farnost Dolní Lutyně.

projít na článek

Příprava prvokomunikantů

V letošním roce se v bílovické farnosti připravuje na první svaté přijímání pětice dětí. Danielka, Petr, Klárka, Patrička a František. Provázejme je svou modlitbou na cestě k důležitému životními okamžiku. Na společnou slavnost se můžeme těšit při mši sv.

projít na článek

Ohlášky 28. 5. 2023

Dnes slavíme Slavnost Seslání Ducha Svatého – hod Boží svatodušní. V pondělí bude památka Panny Marie, Matky církve, začíná liturgické mezidobí, 8. týden. V úterý bude památka Zdislavy, ve středu svátek Navštívení Panny Marie, ve čtvrtek svátek Ježíše Kr

projít na článek

Noc pro Pána 2020

Noc pro Pána - letos v domácnostech, a přece ve společenství farnosti

projít na článek