MOHOU KRACHOVAT I ČESKÉ BANKY? V čem je rozdíl vůči USA?

Americké banky zažily v posledních měsících menší šok, ale otázkou je, jestli se to může stát i v České republice a českým bankám. Dostat se do potíží samozřejmě mohou, ale velmi pravděpodobně to nebude ze stejných důvodů jako u těch amerických bank (Silicon Valley bank, Signature bank). Ani evropská Credit Suisse (která byla donucena se sloučit s UBS) není příliš podobná právě českým nudným bankám. Však se podívejte ve videu, kde popisuji právě rozdílnost těchto amerických a našich českých bank! Odebírej můj Youtube kanál! Obsah: 0:00 Mohou krachovat české banky podobně jako ty americké0:36 Co se stalo s americkými bankami (Silicon Valley banky, Signature bank)3:29 Rizikovost evropských bank (Credit Suisse)4:51 #8211; Co se stalo s klienty těchto bank?5:28 Jak jsou na tom české banky a rozdílnost vůči americkým bankám7:48 Co by se stalo kdyby zahraniční matka krachovala (dopad na české banky)8:41 Proč mám rád české banky a jak s nimi pracuji vůči zahraničním bankám Bonusy zdarma: Mintos (P2P půjčky) 1 % k investicím Bondster (P2P/B půjčky) 1 % k investicím EstateGuru (P2P/B hypotéky) 0.5 % k investicím Interactive Brokers(Broker pro investice do akcií) Až $ 1000 v akciích IBKR zdarma Portu.cz (automatizované Investice do akcií a dluhopisů) 3 měsíce zdarma Revolut Platební karta zdarma Curve 5 Liber k registraci Další bonusy Hledáte způsob jak mě podpořit? Můžete sdílet moje videa a celkově myšlenku toho, že vše je možné Kdo jsem? https://www.pazderaboris.cz/o-mne/ Co dělám a nabízím? https://www.pazderaboris.cz/co-delam-a-nabizim/ Jaké vybavení používám? https://www.pazderaboris.cz/co-pouzivam/ Kde mě sledovat? TWITCH: https://www.twitch.com/PazderaBoris/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/PazderaBoris/ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/PazderaBoris/ TWITTER: https://twitter.com/PazderaBoris LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/PazderaBoris/ Kontakt: [email protected] The post MOHOU KRACHOVAT I ČESKÉ BANKY? V čem je rozdíl vůči USA? appeared first on Boris Pazdera.

projít na článek

Jdeš do banky a

The post Jdeš do banky a… first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Generační rozdíl

The post Generační rozdíl first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Nevidím rozdíl

The post Nevidím rozdíl first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Centrální banky skoupily nejvíce zlata za poslední půlstoletí

Horší vyhlídky globální ekonomiky způsobily loni zvýšenou poptávku po zlatě. Centrální banky ho nakoupily nejvíce za poslední půlstoletí, uvedla Světová rada pro zlato.

projít na článek

Lék Milgamma N

Vitaminy skupiny B obsažené v přípravku Milgamma N jsou nezbytné pro metabolismus nervových buněk. Vitamin B1 je v přípravku obsažen ve formě benfotiaminu, který je, proti klasické formě vitaminu B1, rozpustný v tucích. Tím se podstatně lépe vstřebává, v 

projít na článek