Mohou nás webové stránky připravit o peníze?

Na co si dávat pozor? Dávejte si velký pozor na to, kam zadáváte svoje číslo kreditní nebo debetní karty. Proč se o tom zmiňuji? Některé webové stránky nás lákají na to, že se můžeme účastnit různých, zaregistrovat se na stránky s tím, že je vše bezplatné. Je tam jedna podmínka, že musíme zadat číslo kreditní karty pro ověření (nemusí být případ pouze erotických stránek). Uvědomte si, že zadáváte veškeré údaje a firmy nebo provozovatel takových stránek má potom neomezený přístup k tomu, aby si strhával peníze z vašeho účtu. Často malým písmem je napsáno někde dole na stránce, že další měsíce již platíte poměrně velkou částku za členství. Člověk si toho ihned nevšimne, protože to nikde není napsáno tak, aby si toho každý hned všiml. Pak můžete přijít o dost peněz, minimálně o první poplatky, než stihnete kartu zablokovat. V tomto případě vám banka řekne, že jste poskytli svoje údaje dobrovolně na stránky obchodníka a reklamace bude zamítnuta, takže se svých peněz již nedočkáte. Jediná možnost, jak zamezit úniku peněz je kartu trvale zablokovat a nechat si vystavit novou, která bude mít nové číslo. Určitě věnujte pozornost i stránkám, které vám údajně říkají, že váš počítač je napaden virem a pokud nebudete reagovat, nepošlete nějaké peníze, tak bude počítač zablokován. Je to nesmysl, nic takového se neděje a neexistuje. Máte antivirový program a ten vás upozorní, pokud se cokoliv děje. Zde můžete také přijít o peníze. Je dobré na nějaké stránky nechodit? Obecně se doporučuje nechodit na stánky s erotickou tématikou. Zde je totiž největší riziko napadení počítače virem. Dále zde hrozí riziko při ověřování věku kreditní kartou, že vám budou strhávat peníze z účtu. Znám to, když jsem pracoval v bance. Pokud už na takové stránky jdete, tak mějte určitě aktualizovaný antivirový program. Nenechte se připravit o své peníze. Pamatujte na to, že web je dobrý sluha, ale může být i zlý pán, který vás připraví o peníze. Vždy dbejte doporučení na ochranu svého počítače nebo notebooku a mějte aktuální antivirový program. Článek Mohou nás webové stránky připravit o peníze? se nejdříve objevil na Jolly pixie.

projít na článek

Webové stránky v novém designu

Vítejte! S radostí Vám oznamujeme, že jsme spustili nové webové stránky. Webové stránky v novém designu viz. Daniela Regalová v Default. Značky: Firemní sdělení.

projít na článek

Nové webové stránky

S radostí vám oznamujeme, že od března jsme spustili nové webové stránky, které dostaly nový moderní design. Věříme, že se vám nový web bude líbit. Článek Nové webové stránky se nejdříve objevil na Amsoft Ostrava.

projít na článek

Nové webové stránky

Dnešním dnem spouštíme nové webové stránky skupiny Depeche Mode Revival band. Staré nenávratně odkráčely do minulosti a s novými přichází spoustu změn. Stránky budou více komunikativnější s našimi fanoušky, provázanost s Facebookem je samozřejmost. Pevně

projít na článek

Nové webové stránky

Po otevření nových ordinací dostaly modernější vzhled i naše webové stránky. Rozšířili jsme sekci Náš tým, kde se dozvíte více o našich  specializacích. Pokud budete chtít, můžete se zde jedním kliknutím objednat přímo ke konkrétnímu terapeutovi. Pacientů

projít na článek

Mezinárodní webové stránky

Webové stránky Renishaw jsou k dispozici v 18 jazycích. Na této stránce je seznam překladů Renishaw.com.

projít na článek