MOIA představuje koncept spolujízdy s prvním elektromobilem na světě pro sdílené cestování

MOIA, nově založená společnost koncernu VW pro oblast mobility, představuje pouhý rok po svém vzniku komplexní koncept spolujízdy.

projít na článek

Na mezinárodním autosalonu v Ženevě se představuje koncept Nissan IMx KURO

Na veletrhu Geneva International Motor Show byl dnes představen Nissan IMx KURO. Koncept elektrického crossoveru IMx se tak poprvé objevil v Evropě.

projít na článek

Život s elektromobilem: Přinesla zima prozření?

V létě jsem se stal hrdým majitelem šestiletého Renaultu Zoe. Za šest tisíc kilometrů jsem si tuhle low-cost hračku pro velké kluky (nebo možná holky) zamiloval. Blížila se ale zima A ta letošní vkročila Příspěvek Život s elektromobilem: Přinesla zima pro

projít na článek

Cupra Raval bude prvním elektromobilem ze Španělska

Značka CUPRA oznámila jméno svého nového malého elektromobilu. Cupra Raval ponese pojmenování po jedné čtvrti Barcelony. Do výroby by se měla dostat v roce 2025. „Raval je jednou z nejpřekvapivějších částí Barcelony. A dnes jsme hrdí na to, že budoucí měs

projít na článek

Nissan představuje na autosalonu v Tokiu koncept IMx s nulovými emisemi

Nissan představil na autosalonu v Tokiu plně elektrický koncept crossoveru Nissan IMx nabízející plně autonomní jízdu s dojezdem více než 600 kilometrů.

projít na článek

Nissan představuje na autosalonu v Tokiu koncept LEAF NISMO

Nissan Motor Co., Ltd. představuje na letošním autosalonu v Tokiu řadu zajímavých konceptů a sériových vozů, a současně i naznačuje směr, kterým se společnost chystá ubírat.

projít na článek