Představte si, že večeříte v luxusní restauraci, kde vám číšník přinese talíř s kaviárem, který se při prvním ochutnání promění v chutný meloun. Nebo si zkuste představit dezert ve formě jahodového špagetového sorbetu. Zní to jako scénář z nějakého sci-fi filmu? Vězte, že molekulární gastronomie dělá tyto kulinářské zážitky skutečností. The post Molekulární gastronomie: Umné a někdy až umělecké spojení vědy a kulinářství first appeared on Pipilota.cz.
Přijď se pobavit a zároveň podpořit fajn věc Odkaz pro přihlášení: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=86iT_3UV0UOCgGCU78533mlBU6U1IBFEjoNvMftXNXBUMjVOQUpNRjJQMEtJTUNBQ0tPU1E1TURaQSQlQCNjPTEu The post Den vědy na GJJ appeared first on G
projít na článekPři této akci bylo naším úkolem vytvořit návrh a samotnou realizaci revitalizace vnitrobloku v základní umělecké škole v Kroměříži. Nový vzhled měl odkazovat na prvky hudby a zároveň zachovat historický vzhled zahrady.
projít na článekSpolečnost Garden of Life se snaží přinášet jedny z nejúčinnější výživových produktů na světě. Patří mezi jedničky v RAW produktech. Díky spojení toho nejlepšího z přírody a vědy společnost Garden of Life nabízí cestu, jak zdravě žít s pomocí jejích produ
projít na článekPražský filharmonický sbor se stal laureátem Ceny Antonína Dvořáka za rok 2022. Cena Antonína Dvořáka je prestižní ocenění v oblasti klasické hudby. Jejím smyslem je vyzdvihnout osobnosti, umělecké kolektivy či instituce za mimořádné umělecké počiny nebo
projít na článekVe středu 28.5.2014 se narodila štěňátka ze spojení Endy Irluka a Obama Mir-Jar. V pěkném a vyrovnaném vrhu „K“ máme tři pejsky a tři fenečky. Předpokládaný odběr od 16.7.2014. Příspěvek 28.5.2014 Narozená štěňátka vrh „K“ ze spojení Endy Irluka a Obama M
projít na článek